{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In het Jekerkwartier, op een van de mooiste plekjes in het prachtige historische stadscentrum van Maastricht, wordt “in de Heksenhoek” de voormalige watermolen “de Reek” aangeboden. Het betreft een unieke aan de Jeker gelegen woning met 2 seperate huisnummers.

De “Heksenhoek” is een restant van een in oorsprong wellicht 16e of 17e eeuwse watermolen aan de Jeker. De molen werd in de 19e eeuw ingericht tot vernismolen voor de Société Ceramique, en omstreeks 1950 aangeduid als baksteenmaalderij. Het resterende oude gedeelte werd in 1957 verbouwd, uitgebreid en ingericht tot woonhuis en atelier van de vermaarde Limburgse kunstenaar Charles Eyck.

Heksenstraat 1: Op de eerste verdieping is er een ruime uitermate sfeervolle woonkamer met aansluitend de leefkeuken en 3 slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich een ruim bemeten multifunctionele ruimte die dienst kan doen als kantoor-/ atelierruimte, maar ook als leefruimte. Verder is er een garage met plaats voor een auto aanwezig.

Met oog voor detail zijn diverse authentieke details behouden gebleven, waaronder glas-in-lood ramen.

Hekenstraat 1A: Entree, hal, toilet, kantoor, grote multifunctionele ruimte en trap naar verdieping op de begane grond. De eerste verdieping biedt legio mogelijkheden en is momenteel ingericht als professionele geluidsstudio en wordt verhuurd (vrij opzegbaar).

INDELING Heksenstraat 1:

Begane grond:

Entree.
Hal met trapopgang en betegelde toiletruimte voorzien van wc en fonteintje.
Ruim bemeten multifunctionele ruimte (atelier/ kantoor/ leefruimte) in split level met fraai zicht over de Jeker.

Garage (5.20 x 3.50 m) met de mogelijkheid voor het parkeren van een auto.

Eerste verdieping:

Overloop voorzien van een fraaie terrazzo vloer en een in het oog springend glas-in-loodraam.
Woonkamer (ca. 53 m²) voorzien lamelparketvloer en haardpartij. De nokhoogte en de dakschuinte zorgen voor een fraaie lichtinval en ruimte beleving.
Gesloten keukenruimte (6.00 x 3.10 m) met tegelvloer en vaste keukeninstallatie voorzien van spoelbak, 5-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, magnetron, afwasautomaat, close-in boiler en koelkast. Vanuit de keuken is er eveneens een fraai zicht over de Jeker.

3 Slaapkamers.
Slaapkamer 1 (4.67 x 4.40 m) met twee dakkapellen.
Slaapkamer 2 (4.81 x 4.78 m) met twee dakkapellen en een kastenwand.
Slaapkamer 3 (3.10 x 2.56 m) met dakkapel aan de zijde van de Jeker.
Betegelde badkamer (3.10 x 1.79 m) voorzien van wastafel, wandcloset en ligbad met douchegarnituur. Tevens zijn hier ook de was- en droogautomaat geplaatst.

Souterrain:
Gewelfde kelderruimte.

INDELING Heksenstraat 1A:

Begane grond:

Entree.
Ontvangsthal met trap naar de verdieping.
Betegelde toiletruimte voorzien van duocloset combinatie en fonteintje.
Studioruimte 1.
Studioruimte 2 met bergkast.
Technische ruimte.

Eerste verdieping:
Opname ruimte met geluidsstudio.

Algemeen:

Het object is gelegen te midden van de belangrijkste onderwijsinstellingen van Maastricht; universiteit, conservatorium, kunstacademie en toneelschool.
Betreffende een Rijksmonumentenstatus.

Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}