{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ:

Aan de rand van het historisch centrum van Maastricht ligt dit karakteristiek, ruim, statig woonhuis met 6 slaapkamers. De woning is gelegen in de wijk Frontenkwartier nabij het natuurgebied Hoge Fronten.

Typering:
Het authentieke woonhuis is gelegen aan de rand van het centrum op loopafstand van het Vrijthof en de Markt. Maastricht kenmerkt zich door haar eigen, warme sfeer. Die sfeer wordt mede bepaald door een uitgebreid (luxe) winkelaanbod en een ruime hoeveelheid nabijgelegen uitgaansgelegenheden, vooral ook op het gebied van cultuur. Alle winkelvoorzieningen, restaurants, terrassen, cafés en culturele uitgaansgelegenheden zijn aanwezig. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) zijn zeer goed. In de afgelopen jaren is de ontsluiting naar de snelweg compleet vernieuwd, alles in samenhang met de A2 groene loper / Luik.

Souterrain:
Ruime kelder (totaal circa 52 m2) bestaande uit overloop, kelder I en kelder II.

Begane grond:
Mooie entree met ornamenten plafond van 3.60 meter hoog en mooie originele Jugendstil
tegelvloer, meterkast, wandcloset met fonteintje, woonkamer en suite (circa 36 m2) voorzien van parketvloer en karakteristieke open haard partij, aansluitend serre (circa 10 m2), gesloten keuken met directe toegang tot de tuin (4.80 x 2.67) voorzien van tegelvloer en moderne aanrechtcombinatie voorzien van oven, koelkast, vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat, wasemkap en betonnen aanrechtblad, diepe tuin (circa 16 meter diep vanaf serre) met diverse terrassen. Alle verdiepingen zijn verbonden door een recentelijk gerestaureerd, origineel, houten (met ornamenten) versierd trappenhuis.

1e verdieping:
Overloop voorzien van Tretford vloerbedekking, slaapkamer I (4.40 x 4.19) voorzien van parketvloer en ornamenten plafonds, frans balkon en schouwpartij, slaapkamer II (4.19 x 3.98) voorzien van parketvloer en van schouwpartij, slaapkamer III (3.14 x 1.96), portaal naar vaste kast met boiler, badkamer (5.40 x 2.65) voorzien van ligbad, douche, toilet, bidet en 2 wastafels.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer IV (4.06 x 3.99) slaapkamer V (4.20 x 4.39) slaapkamer VI (3.14 x 1.98).

3e verdieping:
Ruime zolder (circa 30 m2) alwaar c.v.-gas (1973, eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1903.
Perceeloppervlakte: 188 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 211 m2, inhoud: circa 1049 m3.
Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}