{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

{{ product.title }}

Omschrijving

Landelijk wonen in Maastricht: in deze grondig gerenoveerde halfvrijstaande boerderijwoning met diverse schuren en riante stal wordt de combinatie van heerlijk wonen met agrarische activiteiten mogelijk gemaakt. De woning met stallen is gelegen op een riant perceel van ruim 7.000 m², maar kan verder naar gelieve worden uitgebreid met één hectare grond of meer!

Itteren is landelijk gelegen langs de Maas en kent een fraaie flora en fauna en biedt prachtige vergezichten. Een unieke kans!

Algemeen:
Bouwjaar woonhuis: 1934, gerenoveerd in 2008 – 2010
Bouwjaar stal: 2006
Inhoud woning: circa 765 m³
Gebruiksoppervlakte: circa 169 m² (wonen)
circa 24 m² (overig inpandige ruimte)
circa 89 m² (gebouw gebonden ruimte)
circa 237 m² (externe bergruimte)
Gebruiksoppervlakte veestal: 9 x 50 meter / 450 m²
Perceeloppervlakte: 7.175 m² (in overleg te vergroten)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter en krachtstroom
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: houten en kunststof kozijnen
Isolatie: dubbel glas/dakisolatie/vloerisolatie

Installaties:
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel (op huurbasis)
Warm watervoorziening: middels boiler (op huurbasis)
Mechanische ventilatie: aanwezig op badkamer/keuken/toilet

Indeling woonhuis:

• Begane grond
Entree met verzorgde en keurig uitgevoerde hal, uitgebreide meterkast, trappenhuis, poetsberging en kleedkamer met toegang tot het luxe gastentoilet en de 1e badkamer. Deze badkamer (circa 5 m²) is voorzien van een grote praktische inloopdouche en een vaste wastafel met mooie ombouw.
Vanuit de hal is tevens de sfeervolle woonkamer (circa 28 m²) bereikbaar, afgewerkt met eiken parketvloer en gelegen aan de voorkant van de woning. De gesloten leefkeuken (circa 17 m²) is ruim van opzet en voorzien van een luxe en duurzame aanbouwkeuken (Siematic) in hoekopstelling, afgewerkt met natuurstenen werkblad en voorzien van alle comfort waaronder een oven, 5 pits inductiekookplaat met rvs afzuiging, vaatwasser en een grote koelkast met groenteladen. De keuken is afgewerkt met een fraaie plavuizen vloer met vloerverwarming en strakke wanden en plafonds. Vanuit de keuken is tevens de bijkeuken (circa 8 m²) bereikbaar (met aansluitingen witgoedapparatuur).
?
• Eerste verdieping
Via de ruime en multifunctionele overloop afgewerkt met laminaatvloer en open gewerkte plafonds, zijn er 2 verzorgde slaapkamers (circa 25 m² en 9 m²) bereikbaar alsmede de separate toiletruimte en de luxe afgewerkte 2e badkamer. De badkamer (circa 11 m²) is voorzien van tegelwerk in combinatie met pleisterwerk en uitgerust met een ligbad, grote douche, wastafel, vloerverwarming en designradiator.
Tevens is er via de overloop de grote aangrenzende schuur (circa 25 m²) bereikbaar, waardoor er legio mogelijkheden zijn ter vergroting van de gebruiksoppervlakte.

• Zolder
Via een steektrap is de royale zolderruimte te bereiken met goede stahoogte en daglichttoetreding. Het dak is voorzien van geïsoleerde en afgewerkte (Unidek) dakplaten.

Tuin en bijgebouwen:
De woning is zowel via de achterzijde bereikbaar (weg) als via de zijkant van de woning. Aan de zijkant van de woning is een grote poort geplaatst, die toegang geeft aan het erf, de tuin en de voormalige schuren en stallen.
Koestal grenzend aan de woning (circa 46 m²)
Deze stal is traditioneel gebouwd en uit steen opgetrokken en biedt volop mogelijkheden om de gebruiksoppervlakte van de woning verder te vergroten. De stal is 2-laags, thans reeds op de 1e verdieping te bereiken via de overloop en is gelijktijdig met de woning voorzien van een nieuw geïsoleerd dak.
Overkapt terras
Direct achter de voormalige stal is het riante terras gelegen wat uitkijkt op de binnenplaats en de overige stallen.

Schuur:
De ruim opgezette schuur kent eveneens 2 bouwlagen en is voorzien van een zadeldak gedekt met pannen en dient tevens als doorgang naar het achterterrein. De schuur is later verder uitgebreid met 2 aanbouwen, waardoor er nog meer gebruiksoppervlakte is gecreëerd.

Veestal:
Op het achter terrein is een veestal gelegen (9 x 50 meter), welke thans vergund is voor het houden van 53 stuks vee, onder te verdelen in 20 zoogkoeien, 20 stuks vrouwelijk jongvee en 13 vleesstieren. De stal is in 2006 gebouwd en is uitgevoerd als potstal (2 verlaagde potten
6 x 10 meter (circa 50 cm diepte) en 1 pot 9 x 10 meter (thans in gebruik als opslag). Boven een gedeelte van de potstal is een stroopslag van circa 10 ton aanwezig.

De drinkwatervoorziening bestaat uit een rondpompsysteem en is aangesloten op de nutsvoorzieningen. In deze stal is een meterkast (tussengroepen) met krachtstroom aanwezig.
De stal is constructief goed gebouwd in 2006 en is opgetrokken met stalen gegalvaniseerde spanten welke gedekt zijn met golfplaten.
Door de courante bouw en oppervlakte is deze stal ook ideaal te gebruiken voor andere diersoorten. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld: paarden en/of schapen.

Aan de voorzijde van de stal is de vergunde mestopslag gelegen en aan de achterzijde van de stal is de huisweide gelegen. De stal en de mestopslag is ook te bereiken via de achterzijde (geasfalteerde veldweg) van het perceel.

Bestemmingsplan:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Itteren-Borgharen’ van de gemeente Maastricht. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch’.

Voor verdere informatie betreffende het bestemmingplan wordt verwezen naar de bijgevoegde QuickScan in de bijlage. Indien na het doornemen van deze informatie specifieke vragen zijn ontstaan, dan staan onze adviseurs van onze afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Milieu u graag te woord.

Landerijen:
Het perceel is thans 7.175 m² groot, zoals aangegeven op onderstaande luchtfoto met kadastrale ondergrond.

Optioneel aanbod:
Optioneel bestaat er de mogelijkheid om de huisweide uit te breiden met meer grond. In totaal kan er tot 1.82.10 ha. (18.210 m²) bijgekocht worden, verspreid over diverse kavels. Indien u hierin interesse heeft dan kunt u contact opnemen met de makelaar.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Richard Vroonen of Stef Limpens van ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043-3030117

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}