{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

{{ product.title }}

Omschrijving

Groene Loper Woning

Ruime herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 2c van deelplan Laan van Bellevue. De eerste vier woningen van deze fase worden gebouwd aan de President Rooseveltlaan in het verlengde van fase 2a, het negen verdieping tellende appartementengebouw komt op de hoek van de President Rooseveltlaan – Kolonel Millerstraat. De overige zes woningen komen aan de Kolonel Millerstraat te liggen.

De vier woningen aan de President Rooseveltlaan zijn type F woningen. Bij de zes woningen aan de Kolonel Millerstraat wijkt de plattegrond iets af waardoor hier de types Fa, Fb en Fc ontstaan.

De ruime herenhuizen zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels en worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen. Bij iedere woning horen twee parkeerplaatsen die zijn gelegen op het achter de woningen gelegen afgesloten terrein. De tuinen worden via een achterpad ontsloten op het parkeerterrein. De erfafscheiding aan de achterzijde van de tuin is een gaashekwerk met hedera en een poort. Ook aan de voorzijde van de woningen is de afwerking al deels voor je gedaan. Hier worden namelijk fraaie tuinmuren geplaatst waar een haag in wordt geplant. Deze betonnen muurelementen met daarin een nagemaakte Kunradersteen vormen straks een mooie verbinding tussen alle woningen aan de Groene Loper.

Woning type F
Kavel 1 t/m4

De extra hoge plafonds op de begane grond en een aangename lichtinval door de grote pui aan de achtergevel zorgen ervoor dat je de ruimte voelt in dit herenhuis. De drie verdiepingen van deze woning zijn slim ingericht. Zo vind je op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt alle mogelijkheden om nog twee extra slaapkamers te creëren. Samen met de ruime achtertuin, waarachter twee parkeerplaatsen liggen, reikt deze woning alle handvaten aan voor ultiem woongenot.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}