{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Aan een rustig doodlopend zijstraatje in het buitengebied van Mechelen bevindt zich dit halfvrijstaande woonhuis met 4 slaapkamers, een separaat perceel met garage en tuin met panoramisch uitzicht over een van mooiste delen van het Heuvelland.

Ligging:
Deze woning is zeer rustig gelegen in een doodlopend zijstraatje van de Hilleshagerweg in de buurtschap Hilleshagen tussen Mechelen en Vijlen -waar alle basisvoorzieningen aanwezig zijn- en heeft men vanuit de woonkamer en de tuin uitzicht over het Lombergbeek-dal en het buitengebied rondom de buurtschappen Rott, Elzet en Melleschet.

Indeling:

Souterrain:
Via een luik in de bijkeuken bereikt men de gewelfde kelder (circa 15 m²). Hier bevindt zich de gehuurde HR CV-installatie.

Begane grond:
Via een klein trappetje bereikt men de voordeur. In de hal bevindt zich de garderobe, meterkast en verdiepingstrap.
Aan de linkerzijde bereikt men de bijkeuken (circa 7 m²) met witgoedaansluitingen en een zijdeur. Hier bevindt zich tevens de toiletruimte. Aan de rechterzijde van de hal bereikt men de woonkamer met open keuken (samen circa 37 m²).

Deze ruimte beschikt over een keurige laminaatvloer en een open haard (thans niet meer in gebruik). De keuken en woonkamer worden gescheiden door een barretje. De keuken is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, oven en koelkast.

1e Verdieping:
Overloop. 4 Slaapkamers (circa 8, 9, 13 en 13.5 m²). Vanuit de slaapkamers aan de zuidzijde heeft men prachtig uitzicht. De compacte badkamer beschikt over een wastafel met inloopdouche.

2e Verdieping:
Vanuit de kleinste slaapkamer is middels een vaste trap de zolder te bereiken. De zolderverdieping verkeert in een zeer eenvoudige staat en dient tezamen met het dak binnen enkele jaren aangepakt te worden. Momenteel is er een zolderkamer (circa 12 m² vloeroppervlakte) en diverse bergruimtes.

Overig:
Op het tuinperceel dat circa 20 meter van de woning is gelegen, bevindt zich een in 2018 gebouwde ruime garage met elektrische sectionaalpoort. De garage beschikt over elektra, een elektrische sectionaalpoort met afstandsbediening 6 draai-/kiepramen met dubbele beglazing. In de garage staat thans ook een koelkast etc. opgesteld en is een tuindeur aanwezig, waardoor men in de heerlijke zomeravondjes op een van de terrasjes in de tuin alles bij de hand heeft om lekker te genieten.

Bijzonderheden:
• Voorzien van kunststoffen kozijnen met dubbele beglazing.
• De woning zou geschikt zijn voor permanente bewoning of als buitenverblijf voor eigen gebruik.
• Het is gelegen in het bestemmingsplan 'Buitengebied Gulpen-Wittem' met de bestemming 'Wonen - Cultuur en Ontspanning' en het woonhuis staat geregistreerd als 'Karakteristieke bebouwing'.
• Aanvaarding: in overleg.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}