Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pastoor Geelenplein 11 Meerssen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op een prima locatie, aan een plein met voldoende parkeergelegenheid gelegen verrassend royaal, volledig gemoderniseerd tussengelegen woonhuis met sfeervolle tuin en achterom.

Typering:
Deze (starters)woning is gelegen in de kern Rothem van de gemeente Meerssen en ligt centraal t.o.v. uitvalswegen, supermarkt, scholen en op loop/fietsafstand (ca. 15 min.) van het station en het centrum van Meerssen. De woning is de laatste 5 jaren geheel vernieuwd en maakt het hierdoor sfeervol en direct instapklaar. De gepubliceerde foto’s liegen niet……!!!

Begane grond:
Entree/gang (4.05 x 1.00) met hardstenen vloer, meterkast, garderobenis, modern toilet met wandcloset en fonteintje, ruime woonkamer (ca. 30 m2) met eikenhouten vloer, muurkast, schitterende (leef)keuken (4.05 x 3.85) met hardstenen vloer, lichtstraat en schuifpui naar sfeervolle tuin, moderne keukencombinatie v.v. Boretti fornuis met keramische kookplaat en dubbele oven, afzuigkap en vaatwasser, bijkeuken met aansluitingen witgoedapparatuur, gezellige beklinkerde achtertuin met mooi hardstenen terras, royale buitenberging (4.00 x 1.30), tuinhuisje (3.35 x 3.30) en achterom.

1e verdieping:
De 1e verdieping is geheel voorzien van een prachtige laminaatvloer.
Overloop (inclusief trappenhuis 2.15 x 1.75), slaapkamer I (3.55 x 3.50) met muurkast, slaapkamer II (3.35 x 2.50) met muurkast en slaap/studeerkamer III (2.40 x 1.75), schitterende badkamer (1.90 x 1.35) v.v. inloopdouche, wastafel in meubel en wandcloset.

2e verdieping:
Bereikbaar via vaste trap, royale (nieuwe) slaap/hobbykamer IV (4.50 x 3.35) met grote dakkapel, wastafel en bergingen in de spits, bergruimte met cv-combiketel (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1948, perceeloppervlakte: 148 m2, woonoppervlakte: ca. 100 m2, overige (berg)ruimten: ca. 16 m2, inhoud: ca. 465 m³. Deze verrassend ruime woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie (na geïsoleerd), rolluiken.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: