Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Stationstraat 44 Meerssen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ

Op een schitterende locatie en nabij het station en het centrum van Meerssen gelegen karakteristiek en ruim halfvrijstaand (jaren vijftig) woonhuis gelegen met mooie tuin met veel privacy en zwembad.

Typering:
In een zeer gewilde groene omgeving op loopafstand van het Proosdijpark, het station met treinverbindingen naar Maastricht en Heerlen, in de (directe) nabijheid is een ruim winkelaanbod, diverse sportvoorzieningen o.a. hockey, golf, voetbal, tennis, basketbal en fitness, bibliotheek, buitenzwembad, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen/Aken) goed is. Meerssen ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. België en Duitsland zijn binnen een klein half uur te bereiken.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 11 m2).

Begane grond:
Ruime representatieve entree met marmeren vloer, garderobe, poetskast en meterkast, toilet, ruime woonkamer (totaal circa 48 m2) met natuurstenen vloer en openslaande deuren naar terras, gesloten keuken (circa 7 m2) met eenvoudig keukenblok voorzien van diverse apparatuur en deur naar achterom/zijingang, ruime tuin op het Westen, zwembad (circa 9 x 5 meter) met afdekzeil, diverse schuurtjes alwaar o.a. de pompinstallatie van het zwembad.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 8 m2) met vaste kastenwand en frans balkon met rolluik, slaapkamer II (circa 15 m2) met vaste kastenwand, frans balkon en vaste wastafel, study/kleedkamer (circa 7 m2), slaapkamer III (circa 22 m2) met vaste kastenwand, badkamer I (circa 3,5 m2) voorzien van toilet, vaste wastafel en inloopdouche

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer IV (circa 15 m2) met vaste kasten in knieschot, zolder alwaar c.v.-gas (eigendom bouwjaar: 2013 ) badkamer II (circa 2 m2) met douche en vaste wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1953
Perceeloppervlakte: 538 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 158 m2, inhoud: 606 m3.
De woning is voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt