Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Eburonenstraat 2 Meerssen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Deze halfvrijstaande woning met aanbouw en garage is gelegen op een hoekperceel in het kerkdorp Rothem (gemeente Meerssen), nabij diverse uitvalswegen (A2 en A79) en ligt op zeer korte afstand van diverse winkelvoorzieningen (Jumbo).
Het centrum van Meerssen ligt op fietsafstand, terwijl het centrum van Maastricht per auto of streekbus via de stadstraverse of per trein vanaf station Maastricht Noord, snel en goed te bereiken is.
Voeg bij dit alles het aanbod van de recreatie/natuurgebieden (Meerssener- en Ambyerheide, Landgoederenzone) en deze plek biedt u een plezierig woonklimaat.

INDELING:

Souterrain:
Voorraadkelder (4,70 x 3,65 m) alwaar aansluiting wasautomaat en combi cv-ketel (Nefit HR, eigendom, bj. 2005) met indirect gestookte boiler (120 L.)

Parterre:
Via de zij-ingang met de overdekte entree is toegang tot de hal (1,83 x 1,76) met verdiepingstrap en tegelvloer.

L-vormige woonkamer ca. 33 m² met keldertoegang, tegelvloer en dubbel openslaande tuindeuren naar de ommuurde patiotuin ca. 42 m², alwaar een uitstekende privacy.
Aansluitend aan de woonkamer is een tussenportaal bereikbaar met tuindeur, de geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje en de keukentoegang.

Gesloten eetkeuken (5,38 x 2,50 m) met een aanrechtcombinatie in hoekopstelling, voorzien van 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Vanuit de patiotuin is tevens toegang tot de garage (5,96 x 2,97 m) en via een dubbele poort naar de oprit.

Eerste verdieping:
Middels een bordestrap naar de overloop.
Drie slaapkamers: 3,10 x 2,69 m, 2,92 x 2,71 m met walk in closet 2,92 x 1,73 m en 3,05 x 2,01 m (in gebruik als kleedkamer).
Geheel betegelde badkamer (3,10 x 1,79 m) voorzien van ligbad/douchecombinatie met spatscherm, wandcloset en designwastafel met meubel.

Tweede verdieping:
Eveneens bereikbaar middels een bordestrap.
Riante zolderkamer ca. 32 m², voorzien van twee dakkapellen en mogelijkheid voor het realiseren van een extra zolderkamer.

BIJZONDERHEDEN:

- Gehele parterre voorzien van tegelvloeren;
- Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en volledig met dubbele beglazing;
- Verdieping en zolder voorzien van rolluiken en laminaatvloeren.

Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt