{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Gelegen op een uitstekende, doch rustige locatie, ligt deze gemoderniseerd twee-onder-een-kapwoning. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, een inpandig bereikbare garage en een fraaie achtertuin. De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is instapklaar afgewerkt!

Bouwjaar: ca. 1979
Onderhoud: uitstekend
Perceeloppervlakte: 265 m2
Woonoppervlakte: ca. 122 m2
Overige gebruiksoppervlakte: ca. 27 m2
Inhoud totaal: ca. 521 m3
Aanvaarding: per direct

Parterre:
Aangelegde voortuin met naastgelegen oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s. De entree is aan de zijkant van de woning gelegen. Via de hal is de meterkast, garderobe en het gastentoilet bereikbaar. De L-vormige woonkamer 8.55x6.00/3.50 is voorzien van een fraaie tegelvloer en haardpartij. Middels een open trap is de verdieping bereikbaar. De halfopen keuken 4.30x2.40 is voorzien van de navolgende apparatuur: koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven.
De garage 5.70x3.00 is inpandig bereikbaar en beschikt over een houten poort en vliering.
De achtertuin is via de woonkamer, keuken en garage toegankelijk en is geheel omsloten. De achtertuin is voorzien van een terras, borders en gazon.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer achterzijde 6.00x2.85 voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer voorzijde 3.60x3.10 voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer voorzijde 3.50x2.30 voorzien van laminaatvloer.
Moderne badkamer 2.50x2.30 en is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Bereikbaar via vaste trap.
Royale zolderkamer 4.15x3.50 voorzien van laminaatvloer en voldoende lichtinval middels een dakkapel en Velux-dakraam. Via de zolderkamer is een bergruimte bereikbaar, alwaar ook de cv-installatie is opgesteld.

Algemeen:
De woning is voorzien van dakisolatie.
De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing.
De woning is recent gemoderniseerd.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}