{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Verrassend ruim vrijstaand woonhuis met veel leefruimte, 4 slaapkamers, garage, serre en tuin op het zuidoosten. Deze woning wordt u aangeboden door Laura Makelaardij & Advies.

Ondanks dat de buitenkant wellicht anders doet vermoeden is deze vrijstaande woning ruim van opzet. Door de aanwezigheid van veel leefruimte, vier ruime slaapkamers, voldoende bergruimte en een rustige doch centrale ligging is deze woning zeer geschikt voor gezinnen. De ruime garage en serre bieden mogelijkheden voor levensloopbestendig wonen. Het huis is degelijk gebouwd, modernisering is echter wenselijk.

Ligging
De woning is rustig gelegen in de buurt ”Humcovenderveld”. Het centrum van Meerssen bereikt u binnen 5 tot 10 minuten te voet op of de fiets. In het gezellige centrum vindt u onder andere het Proosdijkpark, vele winkelvoorzieningen, huisartsenpost en restaurants.

Op de oprit en in de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Er is een bushalte op nog geen 200 meter afstand gelegen. In het centrum van Meerssen is een treinstation gelegen met verbindingen richting Maastricht en Heerlen. Uitvalswegen zoals de A2 en de A79 zijn goed en snel bereikbaar.

Algemeen

• Bouwjaar circa 1986
• Perceelgrootte 460 m2
• Inhoud circa 600 m3
• Woonoppervlak circa 138 m2
• Overig inpandig circa 45 m2 (garage en zolder)
• Gebouwgebonden buitenruimte circa 28,5 m2 (serre)
• De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.
• Hardhouten kozijnen met dubbel glas.
• Entree, toilet, woonkamer en keuken zijn naast radiatoren ook voorzien van vloerverwarming.
• C.v.-ketel in eigendom (2020).
Indeling:

Begane grond:
• Entree voorzien van een tegelvloer en alwaar de meterkast en toiletruimte.

• Ruime woonkamer (circa 37 m2) voorzien van een tegelvloer en veel daglichtinval. Vanuit de woonkamer is er een schuifpui naar de serre.

• Separate keuken (circa 17,5 m2) voorzien van een keukeninstallatie in hoekopstelling m.o.m. een gaskookplaat, afzuigkap en oven. De scheidingswand tussen de keuken en de woonkamer is niet dragend en kan desgewenst worden verwijderd waardoor er een open keuken ontstaat.

• De serre (circa 28,5 m2) is vanuit de woonkamer toegankelijk via een schuifpui en vanuit de keuken en garage middels een deur. De serre is voorzien van een tegelvloer en twee schuifpuien naar de tuin. In het voor en het najaar is het hier goed vertoeven en ook met minder goed weer geniet u toch van optimaal tuincontact.

• De garage (circa 20 m2) is inpandig bereikbaar, zowel via de entree als via de serre, en heeft een houten poort naar de oprit. In de garage zijn witgoedaansluitpunten alsmede de standplaats van de c.v.-ketel.

• De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en deels beklinkerd en deels aangelegd met borders. In de tuin geniet u van veel privacy. De tuin is vanaf de straat toegankelijk via beide zijkanten van de woning.

Eerste verdieping:
• Overloop voorzien van een tegelvloer en met luik naar zolderverdieping.

• Vier ruime slaapkamers (resp. circa 15 m2, 15 m2, 9 m2 en 13 m2), allen voorzien van veel daglichtinval en dakkapellen. Tevens zijn alle slaapkamers voorzien van middels schuifdeuren afsluitbare bergruimtes in het schuine gedeelte.

• Badkamer (circa 6,5 m2) in neutrale kleurstelling en voorzien van een douche, badkamermeubel met wastafel en toilet. Een muurkast zorgt voor extra bergruimte.

Tweede verdieping:
• Via vlizotrap te bereiken bergzolder.


Bijzonderheden
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Laura Makelaardij & Advies met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie en aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}