{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Dit unieke pand is zeer geschikt voor de ondernemer die een riante bedrijfsruimte zoekt aan huis. Het pand is goed onderhouden en instapklaar, heeft een riante multifunctionele ruimte op de begane grond, een ruime loods en veel leefruimte. Dit object wordt u aangeboden door Laura Makelaardij & Advies.

Ligging
Het pand is zeer centraal gelegen op korte afstand van het centrum van Meerssen dat zich kenmerkt door het hoge voorzieningenniveau. Zo zijn er in het centrum voldoende winkels (waaronder een Hema, Kruidvat en Jumbo), eetgelegenheden, een huisartsenpost en park te vinden. Daarnaast beschikt Meerssen over een kindcentrum met basisschool en is er ook een middelbare school gelegen.

De bereikbaarheid van het pand is, zowel per auto als met het openbaar vervoer, zeer goed. Zo is er in Meerssen een trein- en busstation met verbindingen richting Maastricht, Valkenburg en Heerlen. In de straat is eveneens een bushalte gelegen. Uitvalswegen zoals de A2 en de A76 zijn goed en snel bereikbaar. In de straat is voldoende parkeergelegenheid, tevens heeft u de mogelijkheid om op het eigen erf circa 6 auto’s te parkeren.

Algemeen
• De oorspronkelijke woning is in de jaren ’80 afgebroken en opnieuw opgebouwd.
• De begane grond en de loods dateert vermoedelijk uit de jaren ’30.
• Perceelgrootte 817 m2 (twee kadastrale percelen).
• Totale inhoud circa 2240 m3
• Inhoud woning circa 750 m3
• Woonoppervlakte circa 180 m2 (eerste en tweede verdieping).
• Totale oppervlakte multifunctionele ruimtes begane grond circa 215 m2.
• Loods van circa 120 m2 voorzien van water, krachtstroom en elektrisch bedienbare poort.
• Inpandige garage circa 26 m2.
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen (m.u.v. houten kozijn erker en aluminium pui begane grond).
• In 2019 geheel voorzien van isolerende HR++ beglazing (m.u.v. enkel glas in pui begane grond).
• Verwarming grotendeels middels radiatoren, m.u.v. de eerste verdieping die is voorzien van heteluchtverwarming en (deels) vloerverwarming.
• Woning en begane grond hebben beiden een eigen c.v.-ketel (beiden uit 2009, in eigendom).
• Installatie t.b.v. heteluchtverwarming (uit 1980).
• Drie meterkasten: één voor het woongedeelte, één voor de multifunctionele ruimtes op de begane grond en één voor de loods.
• Bitumineuze dakbedekking van het platte dak (dakterras) en de rubber dakbedekking van het keuken dak zijn circa 15 jaar oud.
• Het object bestaat uit twee appartementsrechten (één voor de “winkelruimte op de begane grond” en één voor de woning op de eerste en tweede etage en de inpandige garage). Beide appartementsrechten zijn in eigendom bij één eigenaar, er is dan ook geen VvE.

Bestemming
Het object heeft de bestemming ‘wonen’. Het bevoegd gezag kan door middel van een omgevingsvergunning afwijken van de geldende gebruiksregels. Zo is er momenteel een ontheffing verleend voor het houden van lessen en workshops. Voor meer informatie kunt u het bestemmingsplan raadplegen op ruimtelijkeplannen.nl of contact opnemen met ons kantoor.
INDELING
Begane grond:
• Entree met trapopgang naar de eerste verdieping en deur naar inpandige garage (circa 26 m2) voorzien van elektrisch bedienbare sectionalpoort (doorrijdhoogte van circa 2,8 m).

• De multifunctionele ruimtes op de begane grond zijn allen verwarmd en voorzien van vloerbedekking en een systeemplafond (deels met inbouwspots). De verschillende ruimtes worden van elkaar gescheiden door geïsoleerde metal stud wanden bekleed met gipsplaten. De begane grond is als volgt ingedeeld:

Ruimte 1 (circa 95 m2, winkelruimte op plattegrond) met daglichtinval en toegang via een pui aan de voorzijde. Deze ruimte is voorzien van een kitchenette (warm water via boiler).

Portaal met meterkast (vernieuwd in 2009) en toegang tot toiletruimte met duoblok, wastafel en mechanische ventilatie.

Ruimte 2 (circa 13 m2, praktijkruimte 3 op de plattegrond).

Ruimte 3 en 4 (beiden circa 50 m2, praktijkruimte 1 en 2 op de plattegrond) zijn beiden voorzien van mechanische ventilatie. Vanuit ruimte 3 (praktijkruimte 2) is er een toegang naar de loods.

• Riante loods (circa 120 m2), inpandig bereikbaar via praktijkruimte 2 of via het erf aan de achterkant. De loods heeft een hoogte van circa 3,9 m en is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionalpoort met loopdeur (circa 3 m breed en met een doorrijdhoogte van 3 m). De loods is voorzien van water en krachtstroom. Tevens is hier de standplaats van de c.v.-ketel (t.b.v. de verwarming van de multifunctionele ruimtes). Voor de loods is een carport gelegen (circa 25 m2, doorrijdhoogte circa 3 m).

• Multifunctionele ruimte (circa 40 m2, kantoor op plattegrond) met voldoende daglichtinval via een elektrisch bedienbaar dakraam (met regensensor) en een schuifpui. Deze ruimte wordt verwarmd met een houtkachel en is tevens voorzien van een kitchenette (geen wateraansluiting/afvoer). Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de sfeervolle terrasoverkapping (circa 14 m2).

• Het achtergelegen terrein is geheel omheind en aan de achterzijde voorzien van een hekwerk met brede toegangspoort. Het terrein is aan de achterzijde met de auto bereikbaar via een gemeenschappelijke weg (bereikbaar vanaf Tussen de Bruggen via de Kampweg).

Eerste verdieping:
• Ruime hal voorzien van een leistenen vloer en alwaar garderobekast en meterkast voor het woongedeelte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en via openslaande deuren komt u in de keuken. Modern betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

• De in 2019 gerenoveerde keuken (circa 14 m2) is voorzien van een keukeninstallatie met Siemens apparatuur waaronder een 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven met magnetronfunctie en koel/vriescombinatie. De keuken beschikt over veel bergruimte waaronder een apothekerskast. Vanuit de keuken komt u via openslaande deuren op het dakterras.

• Ruime eet- en woonkamer (circa 75 m2) deels voorzien van een massief eikenhouten vloer en deels voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en vrij uitzicht over het tegenovergelegen weiland. De golvende muur met nissen geeft de woonkamer een speelse en moderne uitstraling.

• Met een oppervlakte van maar liefst 275 m2 is het dakterras een volwaardige tuin op hoogte. Het dakterras is geheel omheind en gesitueerd op het zuidoosten. Direct bij de woning is een vlonderterras aangebracht, het overige gedeelte is deels voorzien van rubberen tegels en deels voorzien van grind. Vanaf het dak heeft u een vrij uitzicht en geniet u volop van privacy. Een trap geeft vanaf het dak toegang tot het lager gelegen erf.

Tweede verdieping:
• Overloop voorzien van een laminaatvloer. Toegang tot vaste trap naar zolder.

• Slaapkamer 1 (circa 15 m2), gelegen aan de achterzijde, is voorzien van een laminaatvloer. Een dakkapel zorgt voor extra stahoogte en voldoende lichtinval.

• Slaapkamer 2 (circa 13,5 m2), gelegen aan de voorzijde, is voorzien van een laminaatvloer en heeft een grote muurkast met schuifdeuren. Vanuit deze kamer is er vrij uitzicht.

• Slaapkamer 3 (circa 20,5 m2), gelegen aan de achterzijde, is eveneens voorzien van een laminaatvloer en heeft veel bergruimte (inloopkast) in het schuine gedeelte. Vanuit deze kamer heeft u uitzicht op het dakterras.

• Moderne badkamer (circa 9 m2) voorzien van een inloopdouche, Sunshower, dubbele wastafel met onderkast en spiegelkast met verlichting en wandcloset. De badkamer is gerenoveerd in 2015. Een elektrisch bedienbaar dakraam zorgt voor veel lichtinval.

• Bergruimte (circa 4 m2) met aansluitmogelijkheden voor wasmachine en droger.

Zolder:
• Via vaste trap te bereiken bergzolder (circa 15 m2, nokhoogte circa 2,6 m) met daglichtinval via een dakraam. Hier bevindt zich de c.v.-ketel en de installatie voor de heteluchtverwarming.

• Tweede bergzolder (nokhoogte circa 1,6 m, momenteel beperkt toegankelijk).
BIJZONDERHEDEN
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Laura Makelaardij & Advies met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie en aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}