Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Donk 24 - 24a Meijel

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Zeer royale, karakteristieke woonboerderij met inpandige bedrijfsruimte (eigen huisnummer 24a) gelegen aan de rand van het centrum van Meijel. Dit alles op een fantastisch perceel van maar liefst 2.330 m²!
De woonboerderij is gebouwd in 1930 en in de loop der jaren geheel verbouwd. De inpandige bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 100 m² op de begane grond en circa 100m² op de eerste verdieping en is voor velerlei doeleinden geschikt (te maken).
Een object op een unieke locatie met veel mogelijkheden!

Indeling woning (huisnummer 24):

Provisiekelder:
Vanuit de eetkamer is er toegang tot de ruime provisiekelder.

Begane grond:
Aan de voorzijde van deze fraaie woonboerderij betreedt u via de voordeur de entree van de woning. Vanuit de entree is er toegang tot de royale, L-vormige woonkamer met een leistenen vloer en veel lichtinval. De woonkamer geeft toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping en tot de eetkamer. De leistenen vloer is doorgelegd in de eetkamer alsook in de keuken en de kantoorruimte. De eetkamer is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eetkamertafel. De eetkamer geeft toegang tot de keuken. De royale keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een eiland en is ingericht met een 6-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en combi-magnetron. Via een loopdeur is de tuin bereikbaar. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot de kantoor-/speelruimte. Vanuit de kantoor-/speelruimte komt u in het portaal welke toegang geeft tot de toilet- en wasruimte. Tevens loopt u vanuit het portaal naar de bedrijfsruimte.
De woonkamer, eetkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn de 4 slaapkamers, badkamer en inloopkast bereikbaar. De slaapkamers zijn ongeveer 7,5m², 10m², 10m² en 19m² groot en allen voorzien van een houten vloer. De badkamer is geheel betegeld en ingericht met twee wastafels, royaal ligbad, massage-douche en toilet. De badkamer is voorzien van een elektrische vloerverwarming.


Indeling bedrijfsruimte (huisnummer 24a):
De bedrijfsruimte heeft een eigen ingang aan de rechterkant van het pand. De bedrijfsruimte bestaat thans uit een open ruimte op de begane grond van circa 100m². Middels een royale vaste trap is een soortgelijke ruimte bereikbaar op de eerste verdieping.
Aan de achterzijde van de woning liggen een aantal voormalige hondenkennels.


Tuin:
Aan de rechterkant is er een oprit welke middels een grote poort toegang geeft tot de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt volop privacy. Naast een terras is de achtertuin ingericht met bestrating en een groot grasveld met bomen en beplanting.

Bijgebouwen:
Achter de woning ligt een grote schuur van circa 85m² met aangrenzende carport (circa 33m²). In de tuin staat verder een tuinhuisje en een hobbykasje.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: