Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Dorpsstraat 5 a Meijel

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Dit grote woon-/winkelpand ligt midden in het centrum van Meijel. De winkelruimte inclusief kantoor en magazijn heeft een oppervlak van ruim 230 m2. Het oppervlak van de bovenwoning bedraagt 246 m2. De woning bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een woonkamer met half open keuken, een balkon aan de voorzijde en een dakterras aan de achterzijde. Er zijn vier ruime slaapkamers aanwezig, twee badkamers, een kantoor, een wasruimte en een groot magazijn/bergzolder. Aan de achterkant van het pand bevindt zich nog een buitenruimte die afgesloten kan worden middels een stalen schuifpoort.

ALGEMEEN:
Door het grote grondoppervlak van de winkelruimte op de begane grond is de ruimte ook zeer geschikt voor het vestigen van een kantoor of een praktijk. Doordat het pand zich midden in het centrum in de hoofdwinkelstraat van Meijel bevindt is het makkelijk te bereiken per auto, fiets of te voet. Achter het pand ligt een grote, openbare parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

De winkelruimte is ook te huur, de huurprijs bedraagt € 1500 per maand

BEGANE GROND:
ENTREE WONING
De entree naar de bovenwoning bevindt zich direct naast het winkelpand. Door een voordeur van melkglas is de ontvangsthal bereikbaar. Hier bevindt zich de meterkast met de aansluiting van het glasvezel. Een houten trap geeft toegang tot de verdieping.

ENTREE WINKEL
Aan de voorzijde van de winkel ligt een grote portiek van waaruit de etalage te bezichtigen is en de deur naar de winkel te bereiken is. Boven de winkeldeur hangt een warme luchtblazer.

WINKELRUIMTE
Doordat alle wanden in de winkel van hout zijn is de ruimte vrij in te delen in winkel, magazijn en kantoor. De gehele winkel is betegeld met een lichte, neutrale tegel. Er is een (gedateerde) toiletruimte aanwezig en een keuken met eenvoudig keukenblok. In de keuken bevindt zich ook een CV ketel. Aan de zijkant van het pand zijn drie langwerpige ramen aanwezig met kunststof kozijnen en dubbel glas en een kunststof loopdeur. Aan de achterkant van het pand bevindt zich een elektrische rolpoort met een oprit. Het magazijn heeft de beschikking over een aparte ruimte met een klein keukenblok met wasbak. De winkel is voorzien van een systeemplafond behalve in het magazijngedeelte. In het pand is een alarmsysteem aanwezig.

VERDIEPING:
Op de overloop van de eerste verdieping zijn twee inbouwkasten aanwezig en een deur die toegang geeft tot het balkon.

WOONKAMER
De woonkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van drie kiepramen en een deur naar het balkon. Er ligt een tegelvloer en de wanden bevatten stucwerk.

KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de kamer. De keuken is L-vormig en uitgevoerd in witte keukenkastjes, een gemarmerd aanrechtblad en een achterwand met witte tegels. Er is een vierpits inductiefornuis aanwezig met afzuigkap, een vaatwasser, een combimagnetron en een koelkast. De vloer is voorzien van tegels en de wanden zijn gestuct. De keuken heeft een vaste raampartij met een deur en een hordeur die naar het dakterras leidt.

KANTOOR
Naast de keuken bevindt zich een kantoorruimte die voorzien is van een draaikiepraam.

Via de gang naast het kantoor zijn achtereenvolgens het toilet, de wasruimte, een inbouwkast, de badkamer, twee slaapkamers en het magazijn te bereiken.

TOILET
Het toilet is geheel betegeld in neutrale kleuren en heeft de beschikking over een wandcloset en een fonteintje.

WASRUIMTE
In de grote wasruimte zijn de witgoedaansluitingen voor een wasmachine en een droger aanwezig. Ook bevindt zich er een wasbak met warm en koud water. De ruimte is geheel betegeld.

BADKAMER
De badkamer heeft de beschikking over een douchecabine, een ligbad, een wandcloset, een wastafel met meubel en een designradiator. De vloer is uitgevoerd in zwarte en witte tegels en de wanden zijn voorzien van witte tegels.

SLAAPKAMER 1
De eerste slaapkamer bevindt zich aan de zijkant van de woning en heeft een draaikiepraam met hor en rolluik dat uitkijkt op het dakterras. Onder de schuine wand zijn inbouwkasten met schuifdeuren gemaakt.

SLAAPKAMER 2
De tweede slaapkamer bevindt zich ook aan de zijkant van het pand en heeft twee dakkapellen met draaikiepraam en rolluik. Deze slaapkamer heeft de beschikking over een ruime inloopkast.

MAGAZIJN
Via de tweede slaapkamer is een portaal bereikbaar dat toegang geeft tot het magazijn op de bovenverdieping. Hier is een klein keukenblok aanwezig met een wasbak en kastruimte. Er zijn twee Velux dakramen en een dakkapel met draaikiepraam en rolluik. Het magazijn heeft de beschikking over een aparte, afsluitbare bergruimte met diverse legplanken. Een houten trap leidt naar een deur op de begane grond die toegang geeft tot de buitenruimte aan de achterkant van het pand.

ZOLDER:
Een trap op de overloop leidt naar de zolderverdieping waar zich twee slaapkamers en een tweede badkamer bevinden. Op de overloop bevindt zich de CV ketel (Nefit Trendline uit 2019).

SLAAPKAMER 1
Slaapkamer 1 ligt aan de rechterkant en heeft een kiepraam. Onder het schuine deel van het dak is aan twee zijdes een inbouwkast met schuifdeuren gemaakt. De vloer is voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn behangen.

SLAAPKAMER 2
De tweede slaapkamer ligt aan de linkerzijde en heeft een draaikiepraam met een hor. Ook hier zijn inbouwkasten met schuifdeuren aanwezig, vloerbedekking en behang.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers bevindt zich de enigszins gedateerd badkamer met een ligbad, een wastafel, een toilet en verwarming. De badkamer is uitgevoerd in kleine bruine tegeltjes en er zijn twee ramen aanwezig.

TUIN:
Aan de achterzijde van het pand ligt een beklinkerde buitenruimte die omheind is met een stenen muur en gedeeltelijk met een stalen schuifpoort.


OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
De woning heeft een voorlopig energielabel B.
Er wordt voorafgaand aan overdracht een definitief energielabel geleverd.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van het pand is goed. Het pand is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen alleen de ramen en deuren aan de voorzijde bevatten houten kozijnen. Sommige ruimtes dienen gemoderniseerd te worden.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit Trendline CV ketel (2019). Het pand is geheel voorzien van dubbele beglazing.

LIGGING:
Het pand ligt midden in het centrum van Meijel en is goed bereikbaar per auto, fiets en te voet. Aan de achterzijde ligt een grote, openbare parkeerplaats waar je gratis mag parkeren.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN:
Van deze woning zijn  bouwtekeningen beschikbaar die digitaal opgevraagd kunnen worden.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: