{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Vlasvenstraat 36 Melderslo

Omschrijving

Grote vrijstaande woning, afgewerkt met luxe materialen, een prachtige diepe tuin en zeer netjes onderhouden!

Ligging
Op een goede locatie, op loopafstand van het centrum van Melderslo en dichtbij Horst. Deze bijzondere ruime woning is in 2001 gebouwd, samen met de garage welke gemakkelijk om te bouwen is naar een eventuele aanleunwoning.

Het perceel van deze woning bedraagt maar liefst 810 m². Een groot en vrij perceel met veel privacy, welke een woonomgeving creëert met een gevoel van luxe en exclusiviteit.

Indeling

Begane grond
De entreehal heeft een prachtige statige trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal zit tevens ook de meterkast en het toilet. Vanuit de hal komt u in de ruim opgezette woonkamer met hardstenen vloer. De volledige benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming, de woonkamer is zeer licht door de vele raampartijen, alle voorzien van rolluiken. Hierna komt u in de strakke keuken voorzien van inbouw apparatuur. Achter de keuken is er een ruime uitbouw, deze kan als extra eetkamer/zitkamer of hobbykamer worden benut. Tevens is er ook een bijkeuken aanwezig met witgoed aansluitingen.

Eerste verdieping
Overloop, vanuit hier zijn de drie ruime slaapkamers te bereiken en de badkamer. De badkamer is zeer ruim opgezet en ook voorzien van vloerverwarming.

Zolder
Vanuit de overloop op de eerste verdieping kunt u via de vliering op de zolder komen. De zolder loopt over de gehele lengte van de woning, hier is voldoende opbergruimte en tevens de centrale verwarming installatie.

Tuin
De voortuin is voorzien van een oprit met Belgische blauw hardsteen en een kiezelgazon. De zeer fraaie en ruime tuin is geheeld omheind en ligt op het oosten. De tuin is zeer privacyrijk en tevens voorzien van een grondwaterput. Bij de woning is een grote garage aanwezig. De garage is geheel geïsoleerd en voorzien van alle aansluiten, tevens is hier een toilet aanwezig. Deze garage is ook weer zeer gemakkelijk om te bouwen tot aanleunwoning. De garage is tevens voorzien van een vliering,bergzolder en zonnepanelen. Verder is in de tuin is een bar gemaakt, welke voorzien is van alle aansluitingen en geheel is geïsoleerd.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor!

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}