{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Dubbele bewoning of een riante eengezinswoning met beroep aan huis is mogelijk! In de dorpskern van het pittoreske Mheer bevindt zich dit voormalige woon-/winkelpand dat zijn oorsprong kent in 1910. Het pand is zo ruim dat er een levensloopbestendige woning van 90 m² op de begane grond gerealiseerd kan worden en op de verdieping en zolder een woning van wel 130 m². Verder hoort er nog een carport, garage en een ruime, hellende tuin bij het geheel.
Het woonhuis is enkele jaren geleden voorzien van een compleet nieuw geïsoleerd dak en inpandig is er al een begin gemaakt qua verbouwing. Het dient echter nog verder grondig afgebouwd te worden. Dit geeft u de kans het pand nog in te delen en af te werken naar eigen wens!

Ligging:
Mheer staat natuurlijk bekend om haar kasteel, de mooie wandelgebieden eromheen en de gunstige ligging t.o.v. Maastricht. Binnen circa 10 autominuten bereikt men het oostelijk deel van de stad, waardoor o.a. MUMC+ en Universiteit Maastricht goed te berijden zijn. Ook de oprit naar de autosnelweg A2 is binnen 10 autominuten gelegen. In Mheer is een actief verenigingsleven, waaronder voetbal- en tennisvereniging, maar ook een basisschool, huisarts, tandarts en enkele horeca-gelegenheden aanwezig zijn. In het buurdorp Banholt bevindt zich een supermarkt.

Indeling:

Souterrain:
Via de hal is de kelder toegankelijk. Deze bestaat uit 2 ruimtes (ca. 11 en 15 m²).

Begane grond:
Via de voordeur bereikt men de centrale hal met toegang naar de diverse ruimtes op de begane grond en het trappenhuis dat toegang biedt tot de verdieping. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de woonkamer (ca. 24 m²) met daarachter de keukenruimte (ca. 9 m²) en bijkeuken (ca. 10 m²) met toiletruimte. Via de bijkeuken is toegang tot de carport en de achterzijde van het gebouw. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich een riante slaapkamer van (ca. 14 m²) en de badkamer. Via een verkeersruimte/berging is ook nog een deur naar de achterzijde van het gebouw.

Verdieping:
Overloop. De woonkamer (ca. 19 m²) en eetkamer (ca. 11 m²) zijn verbonden middels een klein afstapje. Er is momenteel een compacte keuken (ca. 6 m²), welke vergroot kan worden door de naastgelegen ruimte (ca. 9 m²) erbij te voegen. Deze laatste ruimte zou ook dienst kunnen doen als bijkeuken. Verder zijn er 3 slaapkamers (resp. ca. 16, 11 en 9 m²).
Badkamer (ca. 6 m²). Vanwege de ligging van de tuin in een helling bevindt deze zich deels op dit niveau. Het zou dan ook goed denkbaar zijn middels een loopbrug de tuin vanuit de verdieping van het woonhuis toegankelijk te maken.

Zolder:
Er is een riante grote zolder. Deze heeft een gebruiksoppervlakte (met een minimale hoogte van 1,50m) van 31 m². Middels dakkapellen zou deze ruimte ook nog als leefruimte/atelier gebruikt kunnen worden. Er zijn op deze verdieping ook nog 4 bergruimtes aanwezig.

Overig:
Aan het huis vast is een carport en een te renoveren garage van ca 16 m². De achtertuin is gelegen in een helling en thans vanuit het huis niet goed toegankelijk. Hier zijn wel mogelijkheden voor te creëren. Ook is de tuin via de het rustige straatje Papenweg aan de achterzijde toegankelijk.

Bijzonderheden:
• De gemeente Eijsden-Margraten heeft middels een reactie op een principe-verzoek aangegeven haar medewerking te willen verlenen aan het splitsen van het pand in 2 wooneenheden. Hierdoor zijn 2 separate huisnummers ook mogelijk. Er dient hiervoor wel nog een vergunning aangevraagd te worden. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze makelaar Jarco Meertens.
• Dit historische gedeelte van Mheer is geregistreerd als 'Beschermd dorpsgezicht'.
• De volgende zaken zijn al vernieuwd: de riolering, de cv-installatie, een deel van de (kunststoffen) kozijnen, de zoldervloer en het zadeldak.
• De woning wordt leeg en ontruimd opgeleverd. Aanvaardingstermijn: in overleg.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}