{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

-Beschrijving:
Charmante, imposante, monumentale woning (voormalige tiendschuur, bouwjaar 1785, renovatie 1980), zijnde een gedeelte van een monumentale, gerestaureerde woonboerderij, met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een mooie tuin, en 2 privé parkeerplaatsen. De tijd van weleer is nog goed voelbaar in deze woning! De woning is gelegen in Mheer, slechts 15 autominuten verwijderd van centrum Maastricht, MUMC+, UNI. Vanuit deze locatie is het heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur!

-Indeling:

-Begane grond:
Toegang tot de woning is mogelijk via de Dorpsstraat, en via de privé-parkeerplaats en tuin aan de achterzijde via de Stallestraat. Via de Dorpsstraat betreedt u de woning via de gezamenlijke toegangsdeur en de cour.

Imposant is de grote glazen pui met toegangsdeur, aan de voorzijde. Het is mooi binnenkomen in de ruime hal (ca. 34,5 m²) met hoge plafond (ca. 3.85). Ook de hoge ramen en de prachtige trappenpartij in de hal maken indruk.
In de hal bevindt zich de toiletruimte. Lopend langs de garderoberuimte en de meterkast bereikt u de woonkamer aan de rechterzijde.
Mooi is de antieke houten vloer in de living (ca. 57 m²) , de hoge plafonds, en de prachtige grote schouw met open haard. Via de grote openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin.
In de hal heeft u aan de linkerzijde de eetkamer ( ca. 25,5 m²). Ook hier ligt een houten plankenvloer en een antieke open haard. Vanuit de eetkamer loopt u de keuken in. De houten keuken is uitgevoerd met vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie. Ook hier ligt een houten vloer.

-Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 2 slaapkamers, 1 toiletruimte en een badkamer.
Op de ruime overloop treft u de toiletruimte aan. Van hieruit loopt u naar:
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 7,5 m² groot .
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13,5 m² groot.
-Badkamer 1: De badkamer (ca. 7 m²) is uitgevoerd met een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel, 2 wastafels en een designradiator.

-Tweede verdieping.
-Slaapkamer 3: Deze giga slaapkamer is ca. 65,5 m² groot, en maar liefst 3.40 m hoog ! Deze ruimte wordt op dit moment als werkkamer gebruikt; is een multifunctionele ruimte ! Deze ruimte is voorzien van een open haard.
-Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 45 m² groot.
-Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is ca. 15,5 m² groot.

-Derde verdieping:
Hier bevindt zich slaapkamer 6, de 2e badkamer en een zolderberging.
Via de overloop loopt u naar:
-Slaapkamer 6: Deze slaapkamer is ca. 40 m² groot.
-Badkamer 2: Deze is ca. 6 m² groot, en voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.
-De zolderberging is ca. 31,5 m² groot, en voorzien van een cv en boiler. (bouwjaar 1999 )

-De tuin:
Prachtig is de achtertuin. Hier is het heerlijk rustig zitten op het terras. De tuin is divers ingericht. U treft in de tuin een houten tuinberging aan.
Fijn is de ruime parkeerplaats aan de achterzijde van de tuin, voor het stallen van 2 auto’s.

Nadere bijzonderheden:
-Monumentaal pand
-Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
-Met respect naar de authenticiteit van de woning heeft restauratie plaatsgevonden in 1980.
-Deze woning is voorzien van alarm.
-Voorzien van houtvergasser en dakisolatie.
-Achtertuin is gelegen op het zuidwesten, de tuin is ca. 10 m diep en 22 m breed.
-Energielabel : D
-Deze woning vraagt van de geïnteresseerde koper een creatieve kijk op de mogelijkheden van heerlijk wonen, al naar gelang de gezinssamenstelling kunt u er fantastisch wonen, werken of genieten van atelier of werk aan huis. De royale opzet van deze woning maakt het zelf mogelijk om te kijken naar een levensloopbestendige woonomgeving.

-Omgeving:
Mheer (gemeente Eijsden-Margraten) ligt centraal in het Heuvelland en wordt omrand door weilanden en bossen. Gunstig gelegen t.o.v. Maastricht, MUMC+, Universiteit. De autosnelwegen naar Eindhoven, Aken en Luik, maken deze locatie ook interessant voor forenzen. Het is hier heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust en de natuur.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}