{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hoogstraat 11 Montfort

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Riante vrijstaande woonboerderij mét multifunctionele bijgebouwen/loodsen en tuin, gelegen op een riant perceel. Door de ruime opzet en indeling, in combinatie met het zéér riante multifunctionele bijgebouw (garage/loods) is dit object voor diverse doelgroepen geschikt; wonen, werken, bedrijf aan huis of ontwikkeling gezien de locatie! Het geheel behoeft een flinke renovatie en modernisering, maar is zodoende onder andere ideaal voor de handige doe-het-zelver die op zoek is naar véél ruimte binnen én buiten! Gunstig gelegen in de kern van Montfort (nabij Roermond in Provincie Limburg) nabij alle voorzieningen en een uitstekende ontsluiting middels de A73 en de A2! Het object is in zijn geheel, maar eventueel ook gesplitst te koop.

- Indeling WOONHUIS:

Souterrain:
Provisiekelder

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toegang tot de voor/zitkamer en een woonkamer. Vanuit de woonkamer is de keuken, een tussenportaal en een berging toegankelijk. De dichte keuken is eenvoudig van opzet en beschikt naast een keukenblok over een aparte wastafel. Verder een eenvoudige badkamer met een staand toilet en douche. Tevens bevindt zich op de begane grond via een tussenportaal een gelijkvloerse slaapkamer.

Eerste verdieping:
Kamer met dakraam en toegang tot 2 slaapkamers en een grote zolderruimte (met mogelijkheden voor meerdere kamers).

- Indeling BIJGEBOUWEN/LOODSRUIMTEN:

Begane grond:
- In totaal ca. 800 m2 garage-/loods-/hobbyruimte (in L-vorm) welke is opgesplitst in 3 delen (2 gedeeltes zijn verbonden met elkaar middels een schuifdeur). Alle 3 met een eigen entree, dus ook apart te gebruiken. Tevens is vanuit 1 hobbyruimte een riante zolder toegankelijk (ca. 73m2).
- Garages zijn voorzien van schuifdeuren.
- Inpandig aparte opslagruimtes.
- Aan achterzijde nog een grote overkapping/open schuur (ca. 80 m2). Ook ideaal te gebruiken als riante carport.

Exterieur:
Er is zij- en achtertuin aanwezig welke nog aangelegd dient te worden (is achterstallig) met een vrije achterom middels een grote poort. Vanuit de tuin is tevens de L-vormige loods te bereiken. Verder is er vanuit de tuin toegang tot een grote overkapping/open schuur (ook als dubbele carport te gebruiken).

Bijzonderheden:
Deze authentieke woonboerderij is voorzien van alle voorzieningen gelijkvloers, kent veel ruimte, maar verdient zeker een grondige renovatie en modernisering! Door het perceel, het riante bijgebouw/loods en de totale ruimte is dit object ideaal om er een eigen "IK" aan te geven! Kozijnen zijn in hout uitgevoerd en voorzien van enkel glas. Nutsvoorzieningen (water en elektra) zijn op dit moment afgesloten en dienen door een nieuwe bewoner weer aangesloten te worden. Gasaansluiting is nog niet aanwezig. Verwarming (CV met radiatoren) middels olieketel met een bovengrondse olietank (onder overkapping). Warm water middels elektrische boiler. Energielabel G.
Het object is in zijn geheel, maar eventueel ook gesplitst te koop.

Ligging:
De ligging is mooi en rustig, midden in de kern van Montfort (nabij Roermond in Provincie Limburg), nabij schitterende natuur en wandelgebieden, alsmede een uitstekende ontsluiting d.m.v. de A73 en de A2!
Alle voorzieningen zijn in het dorp gelegen, waaronder: een nieuwe grote supermarkt, scholen, winkels, bakker, slager, kappers, dokter, tandarts, kledingzaken, elektrozaak, drogisterij, hobbyzaak, fietsenzaak, fysiotherapeuten, beauty-salons, restaurants, fritures, chocolaterie, kasteelruïne en tuinen met restaurant, dancing, café's en ga zo maar door! Tevens is er een rijk en gezellig verenigingsleven.

Interactief:
Kijk ook op onze Homevision site om de plattegronden van de woning te bekijken en interactief in te kunnen richten met uw eigen meubel opstelling.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}