Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Waalsserstraat 8 Moorveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Zeer ruime te moderniseren twee-onder-een-kap woning te koop met 4 slaapkamers en diverse bijgebouwen.
Het huis is rustig gelegen in het kerkdorp Moorveld, Gemeente Meerssen. Een uitgebreid aanbod van winkels en supermarkten ligt op ca. 5 autominuten, bijvoorbeeld in Bunde enerzijds of Beek anderzijds. Basisschool ligt op loopafstand. De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is goed; op ca. 5 minuten loopafstand ligt een bushalte. De aansluiting op de belangrijke uitvalswegen zoals de A2 en de A79 is gemakkelijk te bereiken.

INDELING

BEGANE GROND
Via de entree aan de linkerzijde van de woning heeft men toegang tot de betegelde hal voorzien van volledig betegeld toilet met hangcloset en fontein, meterkast, garderobe en trap naar eerste verdieping waaronder zich een trapkast bevindt met toegang tot de kruipruimte. Vanuit de hal betreed men de woonkamer in L-vorm en halfopen keuken. De begane grond is voorzien van parket vloer in visgraat legverband. De woonkamer beschikt over een open haard welke momenteel niet in gebruik is. Er bevinden zich houten kozijnen met enkel beglazing.
De keuken heeft een rechte opstelling en gemetselde bar. Het beschikt over een oven, elektrische kookplaat met afzuiging en koelkast.
Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk met toegangsdeur naar de garage en een keuken in basis opstelling met witgoedaansluiting.
Achter de bijkeuken bevindt zich een hobbyruimte en 2 bergingen.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de gang heeft men toegang tot 4 slaapkamers (respectievelijk 12 m2, 12 m2, 10 m2 en 7m2) waarvan er 1 beschikt over een eigen wastafel. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een rolluik en de slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het balkon.
De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van wastafel, douche, hangcloset en designradiator.

ZOLDER
In de gang bevindt zich de vlizotrap voor toegang tot de ruime bergzolder met een nok hoogte van 2.50 meter. Op zolder is er een Velux dakvenster voor daglichttoetreding, tevens is hier de standplaats voor de CV-installatie.

GARAGE
De garage beschikt over een vernieuwde elektrische poort en biedt voldoende ruimte voor een auto.

TUIN
De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en biedt veel privacy. De tuin is beklinkerd en voorzien van diverse borders met beplanting.

KENMERKEN
- Woonoppervlakte: 136 m2 en 51 m2 overige inpandige ruimte
- Inhoud: 485 m3
- Bouwjaar: 1971
- Woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- CV ketel: Topline HRC30 bouwjaar: 2009 Eigendom
- Energielabel is aangevraagd en volgt z.s.m.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt