{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Geleenstraat 16 Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Een bijzonder, ruim herenhuis gebouwd in 1930, gelegen aan de dorpsrand van Munstergeleen met aan de achterzijde de Geleenbeek en op loopafstand van een prachtig natuurgebied. Munstergeleen heeft een gezellig centrum met alle winkelvoorzieningen en goede en directe verbindingswegen naar de A2, richting noorden en zuiden en de A76 richting Heuvelland. De woning is volledig gerenoveerd en beschikt o.a. over een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe kunststof kozijnen met dubbelglas, nieuwe elektrische installatie, een moderne HR combiketel (eigendom) en het dak is (na)geïsoleerd.
Het perceel wordt nog kadastraal uitgemeten (ca. 220 m2), beschikt straks over een gezellige, omsloten (binnen) patio en leuke zij-tuin. Bij de woning hoort een inpandig bereikbare berging van 3.87 x 3.77, alsook bereikbaar vanaf de straatkant.
Er wordt tevens een privé-parkeerplaats gerealiseerd op eigen terrein.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 668 m3 en de woonoppervlakte 165 m2 (excl. zolder)

Indeling
Souterrain: provisiekelder ca. 15 m2.
Begane grond: ruime hal met meterkast, garderobehoek en mooie trappartij; toilet met wandcloset; woonkamer 7.53 x 3.60 met veel lichtinval en mooi tuincontact middels openslaande deuren; gesloten eetkeuken 3.94 x 3.50 met moderne aanbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, vaatwasser en combi-oven; middels een grote schuifpui is de gezellige patio bereikbaar vanuit de keuken; werkkamer 3.16 x 2.33; berging 3.87 x 3.77 met verwarming en toegang naar de straatkant en patio.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): ruime overloop met grote raampartijen en veel lichtinval; vier slaapkamers 4.33 x 3.78; 3.78 x 3.35; 3.68 x 3.18 met muurkast; 3.48 x 2.56 met muurkast; badkamer 2.91 x 2.00 met inloopdouche, badmeubel met dubbele wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap; grote, hoge bergzolder met mogelijkheid realiseren van twee extra kamers; alwaar standplaats cv-ketel.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.
Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}