Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kruisstraat 14 Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

+ RIANTE VRIJSTAANDE, LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING
+ PRACHTIGE LIGGING AAN DORPSRAND
+ MOGELIJKHEID PRAKTIJK AAN HUIS
+ MOGELIJKHEID DUBBELE BEWONING
+ 2 BADKAMERS/ 5 SLAAPKAMERS
+ 17 ZONNEPANELEN

Een prachtige ligging op loopafstand van natuurgebied "De Hondskerk", een vijftal riante slaapkamers, mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken, een zee aan ruimte en een onderhoudsarme tuin met optimale bezonning en privacy.
Deze uitstekend onderhouden, vrijstaande en levensloopbestendige woning heeft het allemaal. In de directe omgeving bevinden zich voldoende winkelvoorzieningen, uitstekende treinverbindingen en uitvalswegen. Door haar geraffineerde indeling is deze woning tevens geschikt voor dubbele bewoning.

Souterrain:
Provisiekelder, bereikbaar via de berging.

Begane grond:
Overdekte entree. Ruime hal met vide, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Royale, tuingerichte L-vormige woonkamer 8,80 x 5,80/4,10 m (circa 54 m²) met palletkachel (inbouw), schuifpui, optimaal tuincontact en veel daglichttoetreding. Half open keuken voorzien van een keukeninstallatie met granieten aanrechtblad, inclusief de navolgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De keuken wordt functioneel bijgestaan door de bijkeuken, alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat.
Via een portaal bereikt men de tv-kamer met fraai tuincontact. Werkkamer c.q. praktijkruimte met toegang tot de tuin. Hal met separate ingang. Werkkamer/wachtkamer met een tweetal toiletten. De parterre is nagenoeg geheel voorzien van een natuursteenvloer (Indische Leisteen).
Slaapkamer 4,40 x 3,90 m met laminaatvloer. Via de slaapkamer bereikbare, geheel betegelde badkamer 2,80 x 1,80 m met ligbad, douchecabine, badmeubel, en designradiator

Tuin
Ruime oprit met carport.
Geheel omsloten, onder architectuur aangelegde onderhoudsarme tuin met terras, buitenhaard, gazon (kunstgras) en tuinhuis. De tuin is aan beide zijden vrij toegankelijk via een tuinpoort.

Eerste verdieping:
Ruime overloop welke toegang biedt tot een 4-tal riante slaapkamers respectievelijk: 4.30 x 4.00 m, 4.30 x 3.95, 4.30 x 2.80 en 4.10 x 3.60/2.60 m. Slaapkamers en overloop zijn voorzien van een fraaie (lamel)parketvloer.
Geheel betegelde, tweede badkamer met douchecabine, vaste wastafel en toilet.
Berging met opstelling van de cv-ketel (Nefit HR-combi 2011, eigendom).

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Woonkamer voorzien van airconditioning
- Voorzien van spouwmuur,- en dakisolatie.
- Gemoderniseerd, verkeert in een zeer goede staat van onderhoud.
- Zeer ruim van opzet
- Rustig gelegen op een gewilde woonlocatie.
- Uitermate geschikt voor mensen met een aan huis gebonden beroep.
- 17 zonnepanelen (ca. 5000 Wp)


---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt