Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Weverstraat 31 Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

WEGENS DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS EEN BEZICHTIGING MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK. BIJ INTERESSE KUNT U EEN EMAIL STUREN NAAR INFO@BECKERSMAKELAARDIJ.NL. WIJZULLEN U DAN OP EEN RESERVELIJST PLAATSEN.

Dit halfvrijstaande woonhuis met garage en riante terrasoverkapping is rustig gelegen aan de rand van Munstergeleen. De woning beschikt over een riante, circa 22 meter diepe achtertuin met veel privacy. Keurig onderhouden en voorzien van een luxe badkamer.

Parterre
Via de voortuin bereikt men de entree. Hal met meterkast en geheel betegeld toilet met fontein. Living 7.80 x 3.88/4.85, voorzien van een fraaie parketvloer, veel lichtinval en mooi tuincontact door openslaande terrasdeuren. De keukeninstallatie is voorzien van de navolgende apparatuur: keramische kookplaat, combioven, vaatwasser en koelkast en afzuigkap. Via de keuken bereikt men het overdekte terras 8.25 x 3.10 en de circa 22 meter diepe achtertuin met veel privacy en bezonning. Garage 5.60 x 2.95.

Eerste verdieping
Overloop welke toegang biedt tot een drietal slaapkamers, respectievelijk: 4.42 x 2.70 voorzien van airco, 3.32 x 2.70 en 2.70 x 2.10. De eerste verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een wastafel met badmeubel.

Tweede verdieping
Middels de vlizotrap bereikbare zolder alwaar bergzolder. Het plaatsen van een vaste trap bestaat tot de mogelijkheden, waardoor een 4e slaapkamer eenvoudig is te realiseren.

Bijzonderheden:
Instapklaar
Perceel van maar liefst 337 m2
Voorzien van kunststof kozijnen inclusief dubbel glas.
Met diepe tuin en terrasoverkapping
---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt