Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pater Carel Houbenstraat 1 a Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de kern van Munstergeleen, gelegen patio-woning. Het appartement is geheel gelijkvloers, optimaal geïsoleerd en heeft circa 120 m2 gebruiksoppervlak. Binnen zorgt de vloerverwarming voor een comfortabel klimaat. Het appartement is voorzien van 14 zonnepanelen en wordt verwarmd door een warmtepomp, dus klaar voor de toekomst, energie-neutraal wonen.
De appartementen zijn ontworpen met het oog op ultiem woon- comfort. De grote glazen puien in woonkamer en slaapkamer creëren het effect dat buiten en binnen vloeiend in elkaar overlopen en zo de patio in de zomermaanden tot leefruimte behoort. Het oogt mooi en u kunt van vroeg in het voorjaar en tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven op het ruime terras.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, een eigen buitenberging, twee slaapkamers, moderne badkamer en een inpandige, ruime berging. Bij de woning hoort een gezellige patio én een zonnige tuin gesitueerd op het zuidwesten.

Omgeving:
Het idyllische Munstergeleen steekt sterk af tegen Sittard en Geleen, steden die vlakbij liggen. In de Absbroekstraat, in de dorpskern, liggen vakwerkhuizen en oude boerenhoeves. Verder vind je in Munstergeleen een kerk, een klooster en een kapel. Vooral de kapel en diegene aan wie ze is gewijd bezorgt Munstergeleen veel bekendheid. Het dorp ligt op ongeveer 10 autominuten van Sittard en heeft een uitstekende busverbinding naar bijvoorbeeld de stad Geleen-Sittard. Vanuit het buurtdorp Geleen is er ook nog een snelle treinverbinding naar Maastricht en Heerlen.

Voorzieningen:
Munstergeleen is qua voorzieningen, een zéér compleet dorp. Naast de supermarkt en bakkerswinkel, beschikt Munstergeleen over alle basisvoorzieningen die je je kunt bedenken. Onder andere een slagerij, een bloemist, een café/snackbar, een basisschool, verschillende sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven én medische zorg.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt