Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pastoor Delahayestraat 10 Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

+ LEVENLOOPBESTENDIG WONEN
+ 5 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS
+ TUIN MET ONGEKENDE PRIVACY
+ SPEELSE INDELING EN ARCHITEKTUUR

Deze gelijkvloerse, levensloopbestendige bungalow is rustig gelegen aan de rand van het geliefde kerkdorp "Munstergeleen". Verrassend ruim van opzet, met maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers en diverse kelderruimten. Een prachtige kavel met optimale privacy en bezonning. Kortom een fantastische plek om te wonen.

Indeling

Souterrain
Waskelder 4.70 x 2.77, alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat. Riante provisiekelder 4.70 x 3.43. Hobbykelder 5.89 x 4.54 met toegang tot de achtertuin. Tevens is hier de cv-installatie geplaatst. Wijnkelder 4.54 x 1.40.

Parterre
Via de voortuin bereikbare entree. Ruime, centrale hal met veel lichtinval, toilet, meterkast en garderobekast. Slaapvleugel alwaar een 4-tal riante slaapkamers respectievelijk: 3.66 x 3.61 met uitzicht op de achtertuin, 3.40 x 2.72, 3.40 x 2.45 en 3.40 x 2.43. Moderne badkamer met dorpelloze inloopdouche en badmeubel. Royale, sfeervolle en speels ingedeelde woonkamer met prachtig tuincontact, veel lichtinval en gashaard. Halfopen keuken voorzien van een keukeninstallatie voorzien van een granieten aanrechtblad inclusief inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer bereikt men een tussenportaal alwaar toegang tot de 5e slaapkamer 5.30 x 5.23 met eigen badkamer.
Riante garage 6.70 x 3.40.

TUIN:
De ruime achtertuin beschikt over een ongekende privacy en veel bezonning, is fraai aangelegd en beschikt over diverse terrassen. Tevens is de voorzijde van de woning bereikbaar.

Bijzonderheden:
Levensloopbestendige woning
Tevens geschikt voor een gezin
Hoge mate van lichtinval
Prachtig tuincontact
---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt