{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Dit karakteristieke pand is fraai gelegen in het hart van het dorp Munstergeleen, vlakbij winkels, basisschool en alle voorzieningen en op enkele fietsminuten van Sittard, Geleen en een prachtig golvend heuvelland. Het betreft een in 2003 gerealiseerde, architectonisch geslaagde samenvoeging van twee panden: een statig woonhuis uit twintigerjaren gelegen aan de Peterstraat en een boerderij uit ca. 1870 gelegen aan de Haagstraat. Beide panden zijn getransformeerd tot één, zeer ruime comfortabele eigentijdse woning, met behoud van de karakteristieke kenmerken en sfeer van de bouwperiode. De bouwkundige staat is uitstekend, met nieuwe elektra, waterleiding, riolering, dakisolatie (Unidek) en HR++ dubbelglas.
Behalve als riant woonhuis met 7 slaapkamers en 3 badkamers voor een groot gezin, is het pand geschikt voor dubbele bewoning en als Bed and Breakfast in combinatie met eigen bewoning (hetgeen thans het geval is).
Het perceel is 510 m2 groot, met een zonnige binnenplaats 140 m2, waar men volledige privacy geniet in een oase van rust met platanen en een eeuwenoude Limburgse vakwerkgevel. De binnenplaats is ter ene zijde bereikbaar via een historische poortonderdoorgang met ruime berging en ter andere zijde via een brede inrit met fraai beklinkerde zijtuin en parkeerplaats. In de zijtuin bevindt zich een hoogwaardige, in spouw gemetselde dubbele garage 48 m2 met verwarming, elektra, water en zonnecollectoren op het dak. Naast de garage bevindt zich een carport/overdekt terras.
De inhoud van de woning bedraagt 1.150 m3 en de woonoppervlakte 320 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder.
Begane grond: entreehal met originele tegelvloer en trappartij; woonkamer 47 m2 met eiken vloer en (gas)openhaard; leefkeuken21 m2 annex sfeervolle eetkamer 16 m2; bijkeuken/cv-ruimte; studeer-/werkkamer 14 m2 met separate ingang.
Eerste verdieping: overloop; 6 ruime slaapkamers; 2 moderne badkamers; separaat toilet.
Tweede verdieping, master bedroom 66 m2, optimaal geïsoleerd, voorzien van airco, walk-in closet en luxe badkamer met ligbad, toilet en 2 wastafels.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten !.
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}