{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

{{ product.title }}

Omschrijving

+ RUSTIGE LIGGING NABIJ NATUURGEBIED
+ UITSTEKENDE AFWERKING, INSTAPKLAAR
+ ZONNEBOILER
+ PARTERRE VOORZIEN VAN VLOERVERWARMING
+ RUIME ZOLDER VOORZIEN VAN DAKKAPEL

Deze riante woning met uitbouw en garage is rustig gelegen aan de rand van het geliefde kerkdorp "Munstergeleen".
Alle belangrijke voorzieningen zijn in de nabijheid ruimschoots voorhanden. Wandelgebied "De Hondskerk" is op loopafstand te bereiken. De woning is uitstekend afgewerkt en is instapklaar te noemen.

Indeling

Parterre
Via de oprit bereikbare entree. Hal met meterkast en volledig betegeld toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. Riante L-vormige woonkamer met zithoek, eetkamer en werkruimte. In de uitbouw bevindt zich de keuken 3.45 x 3.25, voorzien van een luxe keukeninstallatie met veel bergruimte, inclusief de navolgende apparatuur: gaskomfoor, vaatwasser, combi oven en afzuigkap. De keuken wordt functioneel bijgestaan door de bijkeuken, alwaar aansluitpunten voor de wasautomaat. Inpandig bereikbare garage met tuindeur, alsmede garagepoort voorzien van een loopdeur. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming.
Zowel via de keuken, als de garage heeft men toegang tot de sfeervolle achtertuin. Deze op het noordwesten gelegen achtertuin is fraai aangelegd, kent veel privacy en bezonning en beschikt over een prieel.

Eerste verdieping
Ruime overloop welke toegang biedt tot een drietal slaapkamers respectievelijk 5.10 x 3.35, 3.30 x 2.90 en 3.30 x 2.15. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De ruime, geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie, 2e toilet en wastafel met badmeubel.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikbare zolder alwaar voldoende bergruimte. Rainte slaapkamer 4.50 x 3.45 voorzien van een fraaie dakkapel en voldoende bergkasten.
Tevens is hier de cv-installatie met zonneboiler geplaatst.

Bijzonderheden:
Uitstekend onderhouden
Deels voorzien van rolluiken
Voorzien van isolerende beglazing
Beukenhouten trap


---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}