{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Geleenstraat 6 Munstergeleen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

+ MET WEILAND
+ VRIJ UITZICHT OVER NATUURGEBIED "DE GRAVEN"
+ MET AUTHENTIEKE GRAANSCHUUR MET "PANNESJOP"
+ MET FRAAIE COURT

Geschakelde unieke woonboerderij met grote schuur op een ideale locatie in Munstergeleen. Aan de Geleenbeek, die rustig achter de huisweide langs stroomt. Gelegen op loopafstand van het centrum, waar alle dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisieruimte (ca. 3.95 X 2.89 m).

BEGANE GROND:
De entree is voorzien van een tegelvloer, hierin bevindt zich ook de meterkast, de trapopgang naar de multifunctionele verdieping, toegang tot de kelder en de voorkamer (huidige slaapkamer). Deze kamer (ca. 3.80 X 3.90 m) is voorzien van een nette parketvloer.

De woonkamer (ca. 5.20 X 5.15 m) heeft een tegelvoer, authentieke schouw en bijzondere glas-in-lood deuren. De keuken (ca. 5.15 X 3.50 m) is ruim en heeft een hoek opstelling met nette afwerking en is voorzien van de voornaamste apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de hal met daaraan gelegen het toilet, de badkamer, bijkeuken en toegang tot de binnenplaats.
De badkamer (ca. 3.15 X 2.50 m) is geheel betegeld, gemoderniseerd in medio 2015, voorzien van een inloop douche met sunshower, verwarmt toilet/bidet en wastafel. De ruime bijkeuken (ca. 5.00 X 3.70 m) heeft een tegelvloer, aanrecht met spoelbak en witgoed aansluitingen.

EERSTE VERDIEPING: (multifunctionele verdieping)
De overloop biedt toegang tot de eerste slaapkamer voorzien van een kunststof vloer.(ca. 3.23 X 2.70 m) en de ruim achtergelegen berging met de mogelijkheid voor een derde slaapkamer incl. sanitaire voorzieningen en CV-opstelling.
Tevens bereik je via de overloop De tweede slaapkamer (ca. 4.00 X 3.23 m) voorzien van een kunststof vloer, de badkamer en de keuken.
De badkamer (ca. 2.70 X 2.10) is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een douche, toilet en wastafel. Deze ruimte behoeft wel enige modernisering. De keuken (ca. 3.75 X 2.06 m) heeft een laminaatvloer, relatief eenvoudige afwerking en beschikt over de voornaamste apparatuur. Vanuit de keuken is de woonkamer (ca. 4.89 X 4.81 m) bereikbaar, welke eveneens een laminaat vloer heeft en een balkon (ca. 4.89 X 1.43) met een trap naar de binnenplaats beneden.

BUITEN:
Vanaf de straatkant is er toegang tot de binnenplaats via een grote, houten poort met daarachter gelegen overkapping. De binnenplaats is netjes onderhouden en voorzien van diverse beplanting.
Een tweede poort biedt toegang tot de grote schuur met authentieke houten draagbalken, diverse functionele ruimtes en open hooizolder. Achter de schuur ligt de fraai aangelegde achtertuin met gazon, terras, diverse beplanting, een tuinhuis en achterin de huisweide met diverse fruit bomen.

AUTHENTIEKE SCHUUR:
In deze imposante schuur met oude elementen zijn drie verschillende goed bereikbare niveau’s aanwezig; I (ca. 7.90 X 6.08 m), II (ca. 5.99 X 3.79 m) en III (ca. 5.91 X 2.79 m).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}