{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Martinusstraat 14 Munstergeleen

Omschrijving

+ INSTAPKLAAR
+ MODERNE BADKAMER
+ LIGGING NABIJ NATUURGEBIED

Deze sfeervolle en instapklare woning is rustig gelegen aan de rand van het geliefde kerkdorp "Munstergeleen", nabij wandelgebied "De Hondskerk". De woning beschikt over een riante aanbouw, garage met carport en een tuin met prachtige terrasoverkapping, veel bezonning en privacy.

Via de fraai aangelegde voortuin bereikt men de entree. Hal met meterkast en toilet. Sfeervolle woonkamer 7.80 x 3.60/2.90, voorzien van een laminaatvloer. Halfopen keuken voorzien van een keukeninstallatie met granieten aanrechtblad, inclusief de navolgende apparatuur: heteluchtoven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en inductiekookplaat. In de aanbouw bevindt zich de eetkamer 5.55 x 4.05 met schuifpui naar terras en tuin. Ruime, inpandig bereikbare garage 6.70 x 2.82/4.20. Aan de voorzijde bevindt zich de nieuw aangelegde oprit met carport. De op zuidwest gelegen achtertuin beschikt over optimale privacy en bezonning, is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Prachtige terrasoverkapping.

Eerste verdieping
Overloop welke toegang biedt tot een drietal slaapkamers respectievelijk: 3.60 x 3.40, 3.80 x 2.92 en 2.75 x 2.75. De slaapkamers zijn voorzien van een massief eiken plankenvloer. De moderne badkamer 2.40 x 2.02 is voorzien van een ligbad/douchecombinatie, 2e toilet en dubbele wastafel met badmeubel.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikbare zolderverdieping, alwaar voldoende bergruimte. Tevens kan men eenvoudig een 4e slaapkamer realiseren. Tevens is hier de combi-cv geïnstalleerd (NEFIT, 2011, eigendom).

Bijzonderheden:
Instapklaar
Grotendeels kunststof kozijnen
Deels voorzien van rolluiken


---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}