Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Bergerstraat 22 Neer

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Klussers opgelet! Deze zeer ruime vrijstaande woning in de gezellige dorpskern van Neer staat te koop! Houd jij van klussen en wil jij heel graag de handen uit de mouwen steken en jouw nieuwe woning geheel naar eigen wens moderniseren? Dan is deze woning precies wat jij zoekt. Lees gauw verder!

Vanuit de "beleving van de markt" vormt dit keurig onderhouden en uitgebouwde vrijstaande woonhuis, met werkplek/garage, prima uitgangspunten. De woning behoort tot de categorie ‘doorstromers woning’ waar momenteel veel vraag naar is en derhalve perfect is voor een ondernemer en/of hobbyist. Mede door de karakteristieke uitstraling en ruimte is het absoluut een verrassende woning en in principe heb je twee tuinen ter beschikking, de (rechter) achtertuin en de tuin aan de linker(voor)zijde van de woning met ruime oprit. Er zijn voldoende slaapkamers boven, een mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen en een mooie woonkamer en woonkeuken met grote bijkeuken welke inpandig te bereiken is.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich de garderobe, de vaste trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer en de keuken met inbouwapparatuur. Verder is er op de begane grond een badkamer met ligbad en inloopdouche aanwezig, een toilet met fonteintje, een grote bijkeuken en een kantoor-/werkkamer. Ook is er een souterrain aanwezig. Hier bevindt zich de technische installatie. Vanuit de keuken heb je doormiddel van openslaande tuindeuren toegang tot de 2 tuinen. In de tuin is een grote garage aanwezig met een vliering en naast de woning beschikt de oprit over voldoende parkeergelegenheid.

Via de vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich drie ruime slaapvertrekken en een tweede toilet met fonteintje.

De tweede verdieping is bereikbaar doormiddel van de vlizotrap. Een zolder waar voldoende ruimte is voor het bergen van spullen.

Wil jij een bezichtiging plannen om met eigen ogen te ervaren wat deze woning te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via het nummer 0475 - 20 20 05. Onze makelaar staat voor jou klaar!

Indeling:
Souterrain:
Ruime provisiekelder met CV-installatie en bereikbaar via de keuken.

Begane grond:
Hal/entree - garderobe - woonkamer - kantoor/speelkamer - keuken - bijkeuken - toilet - badkamer en inpandige garage met riante vliering.

Eerste verdieping:
Overloop met daaraan gelegen drie slaapvertrekken en kamer met 2de toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Bergzolder.

Tuin:
In principe drie garages met grote vliering – twee tuinen – grote oprit.

Bijzonderheden:
- Woning is DIRECT te aanvaarden;
- Woning biedt mogelijkheden om mantelzorg woning te realiseren;
- Meterkast beschikt over 16 groepen (incl. krachtstroom);
- De woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas op de eerste verdieping en beneden diverse kunststof kozijnen met isolerende beglazing, enkele voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar);
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt