{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Op De Brug 10 Nieuwstadt

Omschrijving

Riant vrijstaand landhuis met een park. Het huis ligt op een perceel van 4072 m² en is geheel aangelegd als park met vijver, tennisbaan en veel privacy, de Geleenbeek meandert langs het perceel en zorgt voor een idyllische sfeer.
De woning is geheel onderkelderd, beschikt over een inpandige garage en een oprijlaan met parkeerplaatsen.
Gelegen aan de rand van Nieuwstadt en optimaal gelegen ten opzichte van het centrum van Sittard en de grote uitvalswegen.
Het totale woonoppervlakte bedraagt maar liefs ca. 300 m² en een inhoud van ca. 1425 m³.

INDELING

Souterrain:
Hal voorzien van een doorlopende tegelvloer
Wijnkelder
Stookkelder standplaats CV en boiler.
Riante ruimte (ca. 110 m²) alwaar zich ook de sproei installatie voor de tuin en tennisbaan bevind.

Parterre:
Sfeervolle entree met fraaie vide voorzien van plavuizenvloer met meterkast, garderobe en een dubbele deur biedt toegang tot de riante woonkamer.
Toiletruimte voorzien van een wandtoilet met fontein.
De riante woonkamer (ca. 86 m²) welke gekenmerkt wordt door veel lichtinval is voorzien van een haardpartij en 4 openslaande tuindeuren naar terras en tuin.
De gesloten leefkeuken (ca. 19 m²) is voorzien van een aanbouwkeuken in hoekopstelling met de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, inductiekookplaat met 5 zones, wasemkap, oven en magnetron.
Vanuit de keuken bereikt men de huisbar (ca. 45 m²) voorzien van een dubbele schuifpui naar terras en tuin, haardpartij en bar met installatie.

Dubbele garage (ca. 36 m²) welke inpandig te bereiken is voorzien van verwarming, gootsteen, witgoedaansluitingen, 2 sectionaalpoorten (1 elektrisch, 1 handbediend), loopdeur naar de tuin en een toiletruimte voorzien van een wandtoilet. Boven de garage is een vliering welk middels een vlizotrap trap te bereiken is.

Eerste verdieping:
Overloop met vide
Slaapkamer 1 (ca. 38 m²) voorzien van een vaste kastenwand, airco, openslaande deuren naar balkon en toegang tot badkamer ensuite (10 m²) welke is voorzien van ligbad, dubbele wastafel en een wandtoilet.
Slaapkamer 2 (ca. 16 m²) met toegang tot naastgelegen badkamer (ca. 5 m²) welke voorzien is van een douche, wandtoilet en vaste wastafel
Slaapkamer 3 (ca. 10 m²) welke tevens toegang biedt tot de berg vliering middels een vlizotrap.

Tuin:
De woning is omringd door een onder architectuur (Niek Roozen) parkachtig aangelegde tuin met diverse terrassen, een grote waterpartij, vrije achterom en een eigen tennisbaan welke is voorzien van een sproei installatie. Daarnaast grenst de tuin aan de Geleenbeek welke meandert langs het perceel.

BIJZONDERHEDEN;
- Voorzien van spouwmuur isolatie;
- Hardhouten kozijnen deels isolatie glas grotendeels enkel;
- Het pand is voorzien van alarminstallatie;
- Riant perceel ter grootte van 4.072 m²;
- Riante oprit en oprijlaan voor maar liefst 8-10 auto's;
- De CV-installatie (ATAG HR) 2019, eigendom;
- Er zijn schetsontwerpen opgesteld door een architect om de potentie van de woning inzichtelijk te maken en deze zijn
op verzoek te verkrijgen.

Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}