Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kapelleboslaan 41 189 Noordwijk

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

OP RECREATIEPARK NOORDWIJKSE DUINEN, OP LOOPAFSTAND VAN DUIN, STRAND EN ZEE AAN DE RAND VAN HET BOS GELEGEN VRIJSTAANDE LUXE RECREATIEBUNGALOW/CHALET MET TUIN OP HET ZUIDEN

Dit chalet (type Zeearend) is gebouwd in 2004, uitstekend onderhouden en onder andere voorzien van doorlopende laminaatvloer, nette afgewerkte wanden en plafonds, open keuken met diverse inbouwapparatuur (deels vernieuwd in 2020), eigen CV-gasinstallatie (nieuw geïnstalleerd in 2022) airco (nieuw uit 2021) en kunststof kozijnen. De mogelijkheid bestaat om de inboedel (deels) over te nemen.
Het chalet is gelegen op een ruim perceel van ca. 215 m2 (volle eigendom) waardoor het beschikt over een ruime tuin, die recent opnieuw is aangelegd (2020). De berging (uit 2020) is ca. 5 m2 groot en beschikt over een wasmachineaansluiting. De aanwezige was-droog-combinatie (2020) kan worden overgenomen, Het perceel beschikt over de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren.
Het recreatiepark Noordwijkse Duinen is gelegen aan de rand van een beschermd natuurgebied en wordt in de nabije omgeving omringd door agrarische percelen waar bollenteelt plaatsvindt. Het park heeft een centrale ligging in de Bollenstreek. Op het recreatiepark zijn diverse voorzieningen aanwezig er wordt door EuroParcs” gestreefd naar kwaliteit. Het park is onder andere voorzien van verharde en verlichte wegen, een café/restaurant/snackbar, speeltuin en verwarmd buitenzwembad. Strandafgang Langevelderslag is gelegen op 2,5 km van het recreatiepark, alwaar St(r)andplaats Nederzandt gevestigd is.

Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: ca. 42 m2
Perceeloppervlakte: ca. 215 m2
Inhoud: ca. 160 m3
Indeling: Entree (hal met kapstok), separaat toilet, badkamer met douchegelegenheid en wastafel met opberggelegenheid, grote slaapkamer voor 2-persoonsbed met inbouwkast en cv-opstelplaats, kleine slaapkamer met stapelbed en inbouwkast, woonkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, afwasmachine, gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven), erker met schuifdeur naar zonnig terras, airco, en (hand bedienbaar) zonnescherm.

Bijzonderheden:
- volle eigendom Noordwijk ) 313;
- op het park is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- u kunt gebruik maken van een professionele verhuurorganisatie, die ook op het park zelf aanwezig is (eigen receptie);
- diverse faciliteiten op het park aanwezig (café/restaurant/snackbar, receptie, speeltuin, verwarmd buitenzwembad);
- chalet wordt deels met inboedel geleverd;
- wifi aanwezig in chalet;
- permanente bewoning is niet toegestaan;
- huisdieren toegestaan.
Jaarlijkse lasten (2022/2021):
- bijdrage parklasten (inclusief CAI, restafval, internet en huisdier): € 2.395,93;
- maandelijks voorschot energie: € 124,00;
- OZB-bijdrage en rioolheffing eigenaar € 314,37;
- aanslag waterschapsbelasting: € 29,51;
- forensenbelasting Bollenstreek: € 650,00.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: