{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Dorpstraat 8 Nuth

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Nuth mogen wij u geheel vrijblijvend deze karakteristieke, half vrijstaande woning te koop aanbieden. Deze typisch jaren-20 woning mag oprecht als ruim betiteld worden met een inhoud van ruim 1.250 m³ en 172 m² woonoppervlakte. Naast 4 slaapkamers, een enorme zolderruimte, open keuken met woonkamer heeft de woning een multifunctionele ruimte op de begane grond. Deze ruimte kan worden gebruikt voor diverse doeleinden. Te denken valt aan bijvoorbeeld het uitbreiden van de woning, een beroep of kantoor aan huis.

Deze royale jaren-20 woning dient deels gemoderniseerd te worden, doch is zeker een bezichtiging waard!

Heeft u na het doornemen van de verkoop informatievragen of bent u geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de makelaar.


Algemeen
Bouwjaar: ca. 1921
Inhoud: ca. 1.250 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 172 m²
Perceeloppervlakte: ca. 422 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit: aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten kozijnen met deels dubbele beglazing

Installaties
Centrale verwarming: middels gasgestookte c.v. ketel (Nefit, bouwjaar 2018)
Warm water voorziening: via c.v. installatie

Indeling
Kelder
Via een vaste houten trap in de hal heeft u toegang tot twee kelderruimtes. De kelder wordt gebruikt voor opslag van proviand.

Begane grond
Via de houten voordeur heeft u toegang tot de betegelde diepe hal met fraaie plafondhoogte (3,25 meter) welke toegang biedt tot de woonkamer en de bijkeuken. De woonkamer is voorzien van parketvloer en grenst aan de ruime open keuken met eetkamer. De keuken is voorzien van koelkast, gootsteen, oven, kookplaat en wasemkap. Vanuit de keuken heeft men zicht op de achtertuin en toegang tot de bijkeuken. Aangrenzend aan de bijkeuken is het toilet gelegen en de toegangsdeur naar de tuin. Vanuit de tuin heeft men verder toegang tot de voormalige winkelruimte. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 36 m² en biedt ruime planologische mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk de ruimte te gebruiken voor beroep aan huis of extra woonruimte.

Eerste verdieping
Een houten trap met fraaie balustrade voert naar de overloop van de eerste verdieping. De ruime L-vormige overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers welke respectievelijk ca. 17 m², 12 m², 12 m² en 11 m² groot zijn en de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, douchecabine en wastafel.

Tweede verdieping
De ruime bergzolder is eveneens te bereiken via een vaste houten trap en heeft een oppervlakte van ca. 100 m². Deze ruimte is mede gelet op de fraaie nokhoogte ideaal voor het maken van een extra slaap-, werk- of speelkamer.

Tuin
In de achtertuin treft men verder een overkapping en een tweetal bergingen. Aan de zijkant van de woning is een garage gelegen.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Kern Nuth" van de gemeente Beekdaelen.
Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming "Wonen" toegekend gekregen.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
De woning is gelegen in het centrum van Nuth. Het dorp Nuth ligt aan de rand van het Limburgse heuvelland dichtbij historische en gezellige steden als Maastricht, Aken en Luik. Nuth heeft goede trein- en busverbindingen en goede toegang tot de diverse uitvalswegen. In het dorp zijn diverse sportaccommodaties, ruitersportcentra, culturele activiteiten en heeft een centrum met alle basisvoorzieningen zoals supermarkten, basisscholen, huisartspraktijken, postkantoor, restaurants en lunchrooms aanwezig.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Nuth, sectie A, nummer 2147 en 2151, tezamen ter grootte van 422 m².

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer S.E.E. (Stef) Limpens van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}