Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Boschweg 2 Nuth

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deze perfect onderhouden, instapklare geschakelde bungalow is gelegen in een groene, bosrijke omgeving, met veel wandelmogelijkheden. Nuth heeft een gezellig centrum met alle winkelvoorzieningen op loopafstand en een goede en directe verbinding naar de A2, richting noorden en zuiden en de A76 richting Heuvelland. De woning is gebouwd in 1970 en volledig gerenoveerd. Het beschikt o.a. over kunststof en hardhouten kozijnen met geheel dubbelglas (deels HR++), horren, alarminstallatie, moderne uitgebreide elektrische installatie, een HR combiketel van het merk Remeha uit 2010 (eigendom), het dak is vernieuwd in 2012 en geïsoleerd. Het perceel is 471 m2 groot met een mooi aangelegde voortuin met natuurstenen bestrating en een gezellige, omsloten (binnen) patio met terrasoverkapping 5.75 x 3.85, waar men optimale privacy geniet. Bij de woning hoort een inpandig bereikbare garage van 5.60 x 3.33 met automatische sectionaal poort, dakbedekking vernieuwd in 2018. Parkeren voor meerdere auto’s is mogelijk op eigen terrein.
De inhoud van de woning bedraagt ca. 516 m3 en de woonoppervlakte 123 m2.

Indeling
Begane grond: entree/hal met siergrindvloer, meterkast en een glazen deur naar de woonkamer; modern toilet met wandcloset; L-woonkamer 7.68 x 8.15/6.10 met veel lichtinval, massief eiken parketvloer (recent geschuurd en gelakt), (led) inbouwspots en mooi tuincontact middels een schuifpui naar overdekt terras; open keuken 2.21 x 4.66/3.36 met siergrindvloer en luxe aanbouwkeuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven.
Gang met pvc-vloer en toegang naar wasruimte (alwaar standplaats cv-ketel) en toegang naar drie slaapkamers met pvc-vloer 6.32 x 4.36 met airconditioning en verduisterende gordijnen; 4.00 x 3.88 met toegang naar de ensuite-badkamer; 3.05 x 2.90; luxe badkamer 4.00 x 1.76 met grote inloopdouche, badmeubel, spiegelkast en designradiator. Tussenportaal met toegang naar de inpandig bereikbare garage.


Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt