Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Oppevenerweg 22 Oirsbeek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Karakteristiek, authentiek, maar toch modern.....deze woorden classificeren dit magnifiek gerenoveerde boerenwoonhuis gelegen aan de dorpsrand. De woning is inwendig volledig vernieuwd in 2012.
Vloeren, wanden, keuken en badkamer... allemaal met aandacht, tot in de puntjes verzorgd, onder gebruikmaking van hoogwaardige materialen.
Oirsbeek kent een hoog voorzieningen niveau, is landelijk doch centraal gelegen en kent uitstekende verbindingen met uitvalswegen (Buitenring Parkstad en A76) en spoor.

Indeling

Souterrain
Gewelfde kelder 4.87 x 3.50.

Parterre
Via de voortuin bereikbare entree. Hal. Sfeervolle zitkamer 4.86 x 4.72 voorzien van een fraaie natuurstenen vloer, met een open verbinding naar de tuinkamer 6.43 x 3.46. Deze tuinkamer is volledig geïsoleerd en biedt een fantastisch uitzicht op de fraai aangelegde tuin.
De tuinkamer is eveneens voorzien van een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming.
De leefkeuken 4.87 x 4.86 is voorzien van een luxe keukeninstallatie voorzien van een hardstenen werkblad, inclusief de navolgende apparatuur: vaatwasser (MIELE), oven, gaskomfoor (SMEG), losstaande koel/vries combinatie (smeg) en afzuigkap. De woonkeuken wordt functioneel bijgestaan door de bijkeuken, alwaar aansluitpunten van de wasautomaat. Luxe doucheruimte met gastentoilet en wastafel. Sfeervolle werkkamer 2.80 x 4.86 met opgang naar een riante slaapkamer 4.86 x 2.80 op de verdieping.
De riante tuin kent een optimale privacy, veel bezonning en meerdere terrassen. Eenvoudige garage c.q. berging voor het plaatsen van meerdere auto's 6.68 x 6.00.

Eerste verdieping
Sfeervolle, riante overloop welke toegang biedt tot een drietal slaapkamers respectievelijk 4.86 x 3.70; 3.60 x 2.60 en 4.86 x 3.68. De verdieping is volledig voorzien van een fraaie eiken vloer. Luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
Volledig gerenoveerd in 2012, luxe afwerking.
Sfeervolle woning met bijzonder karakter.



---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt