{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

{{ product.title }}

Omschrijving

Klussers opgelet!
In het centrum van Panningen ligt op een perceel van 494 m2 deze authentieke half-vrijstaande woning met garage en hobbyruimte. De woning behoeft renovatie maar heeft absoluut charme en mogelijkheden. Daarbij is de ligging fraai, kort bij de voorzieningen, midden in het centrum, maar toch veel vrijheid.

Indeling:
Souterrain:
Provisiekelder welke bereikbaar is vanuit de woonkamer.

Begane grond:
Via de entree, aan de zijkant gelegen, betreedt u de woning. Deze entree geeft toegang tot de woonkamer.
Deze is opgesplitst in 2 aparte ruimtes. Via de woonkamer bereikt u middels een schuifdeur de slaapkamer.
De woonkamer geeft eveneens toegang tot de 1e verdieping en de gesloten keuken met tegelvloer. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en een tegelvloer. Via de keuken bereikt u de bijkeuken. Deze is voorzien van vloerbedekking en hier bevinden zich de witgoed aansluitingen. De bijkeuken geeft toegang tot de badkamer, het toilet en de achtertuin.
De gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. De separate toiletruimte is voorzien van vloerbedekking, een toilet en een fonteintje.

Verdieping:
Via de overloop bereikt u de 2 slaapkamers. Deze zijn beiden voorzien van vloerbedekking. Eén van de slaapkamers heeft een ruime bergkast. Op de overloop is voldoende opbergruimte aanwezig.

Tuin:
In de tuin bevindt zich de garage met dubbele toegangsdeur en een berging/hobbyruimte. De tuin is voorzien van tegels, gazon en plantenborders. Tevens bevindt zich achter in de tuin een houten tuinhuis met overkapping.

Bijzonderheden:
- De begane grond is voorzien van rolluiken en van dubbele beglazing.

Ligging:
De woning ligt in de dorpskern van Panningen. Panningen vervult een regiofunctie in het gebied van Peel en Maas. Zo zijn er onder andere een school voor voortgezet onderwijs, theater, bioscoop, zwembad en een groot scala aan winkels aanwezig. De Peel, De Heldense Bossen en De Maas zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Venlo, Weert, Roermond en Eindhoven.

De gemeente Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De nieuwe gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}