{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Bakkersweg 1 Panningen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

In het buitengebied, tussen de dorpen Panningen en Egchel, gelegen voormalige loonbedrijflocatie bestaande uit een uitgebouwde vrijstaande semibungalow en circa 1.450 m² aan bijgebouwen.
Door de ligging, het perceel van bijna 1,2 ha en het groot aantal m² aan bijgebouwen is de locatie voor diverse doeleinden geschikt.

Voorzieningen
Nutsvoorzieningen: alle nutsvoorzieningen aanwezig. Elektra met krachtstroom voorziening. Tv-aansluiting middels schotelantenne
Kozijnen: kunststof kozijnen, met uitzondering van het zolderraam
Isolatie: dubbel glas, dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuren (deels geïsoleerd)
Zonwering: ingebouwde rolluiken op de begane grond

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel (Nefit Ecomline HR Excellent, bouwjaar 2007). De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming
Warm watervoorziening: middels cv-ketel

Omschrijving
De woning is gebouwd in 1972 en opgetrokken uit steen met spouwmuren. De kozijnen zijn van kunststof, met uitzondering van het zolderraam, en voorzien van dubbele beglazing. Zowel de begane grondvloer als de verdiepingsvloer is van beton. In 2007 is aan de achterzijde van de woning een aanbouw gerealiseerd waardoor zowel de woonkamer als de keuken vergroot zijn. Tevens is in 2007 de gehele begane grond gerenoveerd en vernieuwd waaronder de keuken en badkamer. De keuken, woonkamer en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
De bijgebouwen zijn in gebruik geweest als stallings- en werkruimte ten behoeve van een loonbedrijf.

Indeling woonhuis
• Souterrain
Provisiekelder.

• Begane grond
Hal met meterkast en bergkast. Geheel betegelde toiletruimte (2007) voorzien van toilet en fonteintje. De badkamer is eveneens geheel betegeld en voorzien van een hoekbad, inloopdouche, twee wastafels en een bergkast. Slaapkamer 1 is voorzien van een zeilvoer, stucwerkwanden en heeft twee vaste kasten. De oppervlakte bedraagt circa 10 m². Slaapkamer 2 is voorzien van een pvc-vloer, stucwerkwanden en heeft een oppervlakte van circa 16 m².
De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een houtkachel en stucwerkwanden. De oppervlakte bedraagt circa 40 m². De ruime leefkeuken (ruim 20m²) is voorzien van een aanbouwkeuken in hoekopstelling met koelkast, vaatwasser en combimagnetron. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen, bergkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

• Eerste verdieping
Grote overloop met opstelling cv-ketel. Vanuit de overloop is er toegang tot twee slaapkamers (circa 21 en 18 m²).

• Zolderruimte
Vanuit één van de slaapkamers is de bergzolder (circa 21 m²) bereikbaar.

Bijgebouwen
Op het terrein bevinden zich de volgende bijgebouwen:
- loods, opgetrokken uit stalen spanten en stenen muren. Het zadeldak is gedekt met asbestvrije golfplaten. De loods is voorzien van een gevlinderde, oliedichte vloer. Oppervlakte circa 504 m² (18 x 28m).
- open loods, opgetrokken uit stalen spanten en stenen muren. Dak gedekt met golfplaten. Oppervlakte circa 115 m² (14,50 x 8m).
- werkplaats met aansluitend kantine en kantoorruimte. Opgetrokken uit stalen spanten en stenen muren. Dak gedekt met golfplaten. Oppervlakte circa 175 m².
- open loods, opgetrokken uit stalen spanten en stenen muren. Dak gedekt met golfplaten. Oppervlakte circa 126 m² (10,50 x 12m).
- open loods, opgetrokken uit houten spanten en stenen muren. Dak gedekt met golfplaten. Oppervlakte circa 525 m² (33,30 x 15,75m). In de loods bevinden zich een afsluitbare garage en paardenstalling.

Tuin
De voorzijde en rechterzijde bestaat voornamelijk uit borders en gazon. De binnenplaats is geheel voorzien van een beklinkerde erfverharding. Verder ligt er zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van het perceel een royaal weiland.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Peel en Maas’ van de gemeente Peel en Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch-bedrijf’. Enkel particulier gebruik en bewoning van het object is gezien de huidige bestemming momenteel niet toegestaan. Gezien de omgeving van het object, waar voornamelijk particuliere bebouwing gelegen is, is de verwachting dat de gemeente Peel en Maas eventueel medewerking wil verlenen aan het omzetten van de huidige bestemming naar “Wonen”. Hiertoe zal echter wel een bestemmingsplanprocedure doorlopen moeten worden.

De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het geheel is gelegen in Buurtschap De Hub, tussen de dorpen Egchel en Panningen. Panningen vervult een regiofunctie in het gebied van Peel en Maas. Zo zijn er onder andere een school voor voortgezet onderwijs, theater, bioscoop, zwembad en een groot scala aan winkels aanwezig. De Peel, De Heldense Bossen en De Maas zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Venlo, Weert, Roermond en Eindhoven.

De gemeente Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De nieuwe gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}