Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kerkstraat 75 Panningen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In de kern van Panningen, op korte afstand van alle voorzieningen, gelegen geheel onderkelderde vrijstaande semibungalow met tuin en dubbele carport!
Door de ligging en de vigerende bestemming "bedrijf" is de locatie voor diverse doeleinden geschikt of geschikt te maken. De gemeente Peel en Maas heeft in 2015 een Omgevingsvergunning voor deze locatie afgegeven waardoor particuliere bewoning van het woonhuis formeel is toegestaan.

Indeling:

Souterrain:
De woning is geheel onderkelderd. Het souterrain bestaat uit een royale werkplaats/garage, badkamer met douche, wastafel en toilet en diverse ruimtes welke prima te gebruiken of te verbouwen zijn tot kantoorruimtes, hobbyruimtes of (slaap)kamers.

Begane grond:
Zeer ruime hal met trap naar de eerste verdieping en naar het souterrain. De hal heeft een eigen garderoberuimte en biedt toegang tot de toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje.
Vanuit de hal is eveneens de slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 17m² en geeft toegang tot het terras aan de achterzijde van de woning. Tevens is vanuit de slaapkamer de badkamer bereikbaar. De badkamer is tot halve wandhoogte betegeld en beschikt over een ligbad en twee wastafels.
Vanuit de hal komt u eveneens in de royale woonkamer met schuifpui naar het terras aan de achterzijde. De woonkamer heeft een eikenhouten parketvloer en biedt veel lichtinval.
De ruime open keuken heeft een aanbouwkeuken in hoekopstelling met veel bergruimte. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het souterrain.
Vanuit de keuken is de achter entree bereikbaar met toiletruimte met wastafel.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met vide. Vanuit de overloop is er toegang tot twee slaapkamers (circa 17 en 22m²). Slaapkamer 1 heeft een royale bergruimte. Vanuit slaapkamer 2 is een 3e slaapkamer van eveneens circa 22m² bereikbaar.

Tuin:
De tuin aan de achterzijde is thans geheel voorzien van siergrind. Aan de achterzijde van het perceel staat een houten carport met plaats voor twee auto's.

Bestemmingsplan:
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Dubbelkern Helden-Panningen’ van de gemeente Peel en Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de enkelbestemming ‘Bedrijf’. De gemeente Peel en Maas heeft in 2015 een Omgevingsvergunning voor deze locatie afgegeven waardoor particuliere bewoning van het woonhuis formeel is toegestaan.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging:
Het woonhuis is gelegen in de kern van Panningen. Panningen vervult een regiofunctie in het gebied van Peel en Maas. Zo zijn er onder andere een school voor voortgezet onderwijs, theater, bioscoop, zwembad en een groot scala aan winkels aanwezig. De Peel, De Heldense Bossen en De Maas zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Venlo, Weert, Roermond en Eindhoven.

De gemeente Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De nieuwe gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: