{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Vrijstaande woning met sfeervolle uitstraling en aanbouw met diverse mogelijkheden.

Indeling:

Begane grond:
Ontvangsthal te bereiken via overdekte entree/carport. Via de hal is er toegang tot de living in L-vorm (7.20 x 4.75/7.00) ingedeeld tot zitkamer aan straatzijde en eetkamer aan tuinzijde. De keuken (3.00x3.00) staat in half open verbinding met de woonkamer en biedt een degelijke eiken aanbouwkeuken voorzie van kastruimte en de volgende apparatuur; oven, koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap.
De eetkamer biedt middels openslaande tuindeuren toegang tot een ruim overdekt terras (4.25x6.00).
Via de hal als ook via de oprit te bereiken inpandige garage welke thans dienst doet als bijkeuken waar tevens een separaat toilet en badkamer (douche +wastafel) is gesitueerd. Aansluitend is er een royale ruimte te bereiken (9.60x3.75) welke voor diverse doeleinden geschikt is. Op deze gehele achteraanbouw is een volwaardige etage te bereiken welke dienst heeft gedaan voor duivensport, maar thans leeg is en naar eigen wens is in te delen.

Buiten:
De woning is voorzien van een ruime eigen oprit en carport aan straatzijde. De achtertuin is gesitueerd op het zuiden en biedt optimale bezonning.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (7.00x3.90/3.45 en 3.60x2.60; in de originele situatie was de huidige ouderslaapkamer opgedeeld in 2 kamers) en de badkamer welke voorzien van is van ligbad, toilet en wastafel. De 3e slaapkamer (5.00 x 1.75/3.50) is te bereiken via de badkamer en is voorzien van een dakraam.

Tweede etage:
Middels vlizotrap te bereiken zolderetage (nokhoogte 1.90 meter) met veel bergruimte en de opstelplaats van de cv-installatie.

Nadere bijzonderheden:
- bijzonder karaktervol woonhuis op aansprekende locatie
- totaal beschikbaar oppervlak ca. 235 m²
- voorzien van houten kozijnen, gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
- ideale ligging ten opzichte van winkels, basisschool en uitvalswegen richting autosnelweg

Bij het tot stand komen van een overeenkomst dient koper een week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}