{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rue de Beusdael 17 Plombières

Omschrijving

In het verlengde van Nederlands mooiste vallei bij Epen-Terziet en dan net even de grens over, in de “Valleé de la Gueule“, aan de rand van het dorp Sippenaeken, bieden wij te koop aan dit ruime vrijstaande woonhuis op een groot perceel. Het pand is goed onderhouden, voorzien van 24 zonnepanelen en daarmee self-supporting (een capaciteit van 5000kw/h).

Indeling:
Souterrain: garage (7.60 x 3.05m); berging/werkplaats (21m2) met cv-installatie op mazout. Hobby-kelder (5.35 x 3.50m).

Begane grond: entree, toilet met fonteintje en pissoir; kantoorkamer (3.50 x 2.15m); woonkamer met open keuken (tezamen 45m2) in U-opstelling voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap (niet aangesloten), oven, vaatwasser en magnetron. De woonkamer is voorzien van airco en een gezellige houtkachel. Via twee openslaande deuren zijn het terras en de enorme achtertuin bereikbaar. Er bestaat een mogelijkheid de woonkamer te vergroten. Hiervoor zijn de fundamenten, thans onzichtbaar maar reeds aanwezig.

Verdieping: overloop naar 3 slaapkamers (resp.: 24m2 met airco-installatie; 10,85m2 en 13,5m2) geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, wastafel, bidet en toilet.

Verdere bijzonderheden: Geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen. De achtertuin is georiënteerd op het zuiden. Bouwjaar 1997. Vloeroppervlak ca 190m2. EPC 166 kWh/m2 jaar.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}