Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Antwerpsestraat 90 Putte

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfspand met woning en dubbele garage.
Gelegen aan de doorgaande hoofdstraat van Putte treffen we deze voormalige ruim opgezette kapsalon met bedrijfswoning. Het geheel is gelegen op een perceel van 190M2 en de aangrenzende dubbele garage is gelegen op een aangrenzend perceel van nog eens 90 M2. Aldus totaal 280 M2 met zowel ontsluiting aan de voor- en achterzijde van het perceel.
Putte is een gezellig grensdorp met een ruim winkelaanbod (waarvan de meerderheid ook op zondag open is) en diverse voorzieningen, waaronder een huisarts, tandarts, apotheek, basisschool, peuterspeelzaal en verschillende sportverenigingen. Daarnaast zijn de uitgebreide voorzieningen van Bergen op Zoom en Antwerpen binnen circa 20 autominuten bereikbaar. Putte ligt vlakbij de A58 en A4 en heeft op die manier een prima verbinding met onder andere de steden Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen.

Het pand heeft een gedegen bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels, een plat dak wat in 2010 werd vernieuwd en is voorzien van aluminium kozijnen met voor het merendeel dubbele beglazing. Een aantal van de raampartijen is voorzien van rolluiken.
Indeling begane grond; entree naar de bedrijfsruimte, 75 M2 welke tevens voorzien is van een zij ingang aan de linkerzijde van het pand, de buitengang aan de linkerzijde wordt gedeeld met de buren en kent een recht van overpad. Achter de kapsalon bevindt zich eerstens de trapopgang naar de woning daarna een dagverblijf met keukenblok. Direct hierachter is een magazijntje met een toiletruimte. Hier bevindt zich ook de combi-ketel welke het pand verwarmt, deze dateert uit 2017.
Via het dagverblijf of magazijn heeft u toegang tot de tuin en bereikt u ook de garage aan de achterzijde.

NB; in de tuin is een PNEM ruimte aanwezig, welke thans niet meer in gebruik is, doch eigendom is van Enexis netwerkbeheer.
De bovenwoning is erg ruim van opzet en heeft twee grote slaapkamers respectievelijk 19 M2 en 18 M2 er is een wat gedateerde badkamer met wastafel en bad. Via de gang passeren we vervolgens een separate toiletruimte en een keukenruimte met een eiken keuken. De keuken 7 M2 heeft een klein balkon 3M2 wat uitziet op de gang aan de linkerzijde van het pand.Aan de voorzijde van het pand bevindt zich de ruime living, groot 26M2 .

Bestemmingsplan;
Het bedrijfspand met woning is gelegen binnen het bestemmingsplan “bebouwde kom Putte, 1e herziening met als bestemming Centrum.
De aangewezen gronden zijn bestemd voor Detailhandel, Dienstverlening, Horeca, Kantoor, Maatschappelijke doeleinden en Wonen. Het volledig bewonen van het pand is toegestaan.
Voor nadere info of een bezichtiging neemt u contact op met dhr. Antoon Roks van Cum Laude Makelaars BV telefoon 0651697573
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: