{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

WONEN IN EEN PARKVILLA
Wonen in een luxueuze parkvilla betekent comfortabel, licht en ruimtelijk wonen. De parkvilla’s liggen op de koppen van de kern van het plan, op royale percelen die recht doen aan het statige karakter van deze woningen.

Uw voor- en achtertuin profiteren afwisselend van optimale bezonning, waardoor u naar wens de zon of juist de schaduw kunt opzoeken.

Achter het architectonisch hoogstaande jasje gaat een zee van ruimte schuil, die mede door de doordachte indeling en grote glaspartijen nóg ruimer overkomt. Deze in de basis al erg riante villa’s bieden alle ruimte aan uw woonwensen, die u met de uitbreidingsmogelijkheden verder kunt vergroten.

Hoe groot durft u te dromen?

VERKOOPPROCEDURE
Verkoop zal geschieden middels inschrijving. Op de website www.parkwijkham.nl kunt u een inschrijfformulier downloaden. Op dit inschrijf formulier kunt u de kavelnummers van uw voorkeur vermelden en kunt u aangeven welke voorwaarden voor een mogelijke aankoop op u van toepassing zijn.
Mocht u interesse hebben in de aankoop van een woning, dan dient het inschrijfformulier uiterlijk dinsdag 10 november 2020 om 17.00 uur door ons retour te zijn ontvangen. Inleveren kan per post (adresseren aan: Mulleners Vastgoed, Postbus 251, 6100 AG ECHT) of per e-mail. Bij verzending per e-mail kunt u er voor kiezen om het handmatig ingevulde formulier te scannen of om de PDF digitaal in te vullen. Het formulier kunt u mailen naar info@parkwijkham.nl onder vermelding van ‘inschrijving Parkwijk ’t Ham’.

WONINGKENMERKEN
De begane grond wordt grotendeels in beslag genomen door de woonkamer met eetkamer en keuken, waaraan u zelf vorm kunt geven. Via de keuken en technische ruimte bereikt u de royale berging, die ook van buiten toegankelijk is. Vanuit de woonkamer betreedt u de hal met toiletruimte en trap naar de bovenverdieping. Naast vier slaapkamers vindt u hier de badkamer met twee wastafels, inloopdouche en mogelijkheid tot een ligbad. De toiletruimte is apart gerealiseerd.

De sfeerimpressies verschaffen u een goede indruk van uw parkvilla, de wijk en de directe omgeving.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}