{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

WONEN IN EEN WATERVILLA
Als u woont in een watervilla, profiteert u optimaal van de ligging van de wijk aan de Hambeek. Al deze villa’s grenzen namelijk direct aan het water. Iets wat – zeker met de optionele aanlegsteiger – volop mogelijkheden biedt om te recreëren op of aan het water. In Parkwijk ‘t Ham krijgt het buitenleven zo een compleet nieuwe dimensie.

De ligging in het groen en aan het water is zeker niet de enige troef van de watervilla’s. De parkachtige ambiance van de wijk ervaart u namelijk ook in uw riante tuin, die elke dag garantstaat voor een stukje vakantiebeleving.

Ook wanneer u niet buiten vertoeft, profiteert u van de omgeving. In uw woning, die u door de ruimtelijke opzet en grote glaspartijen de omgeving optimaal laat beleven, vervaagt de grens tussen binnen en buiten, terwijl uw privacy behouden blijft.

VERKOOPPROCEDURE
Verkoop zal geschieden middels inschrijving. Op de website www.parkwijkham.nl kunt u een inschrijfformulier downloaden. Op dit inschrijf formulier kunt u de kavelnummers van uw voorkeur vermelden en kunt u aangeven welke voorwaarden voor een mogelijke aankoop op u van toepassing zijn.
Mocht u interesse hebben in de aankoop van een woning, dan dient het inschrijfformulier uiterlijk dinsdag 10 november 2020 om 17.00 uur door ons retour te zijn ontvangen. Inleveren kan per post (adresseren aan: Mulleners Vastgoed, Postbus 251, 6100 AG ECHT) of per e-mail. Bij verzending per e-mail kunt u er voor kiezen om het handmatig ingevulde formulier te scannen of om de PDF digitaal in te vullen. Het formulier kunt u mailen naar info@parkwijkham.nl onder vermelding van ‘inschrijving Parkwijk ’t Ham’.

WONINGKENMERKEN
De ruimtelijke beleving, hoogstaande architectuur, het hoogwaardige afwerkingsniveau en de optimale privacy kenmerken uw watervilla. De riante woonkamer is deels gescheiden van de eetkamer en ruime keuken, die ruimte biedt aan veel mogelijke keukenopstellingen. Vanuit uw keuken bereikt u via de entree eenvoudig de bijkeuken, die tevens toegang geeft tot de riante inpandige berging.

Op de verdieping bevinden zich naast de masterbedroom, met dakterras en uitzicht op het water, twee extra slaapkamers waarvan de grootste ook toegang heeft tot het dakterras. Deze slaapkamer is optioneel te splitsen waardoor u in totaal 4 slaapkamers creëert. De complete, geheel betegelde badkamer is met een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel tegelijk praktisch en luxe. De toiletruimte is hier apart gerealiseerd. De praktische bergruimte maakt de bovenverdieping compleet.

De beelden geven de sfeer van uw watervilla, de wijk en de directe omgeving goed weer.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}