{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

WONEN IN EEN PARKWONING
Als bewoner van één van de parkwoningen, in het hart van de wijk, krijgt u het uitzicht op de parkachtige omgeving er gratis bij. De uitgekiende situering van deze luxe woningen zorgt voor een optimale bezonning van uw voor- en achtertuin.

De grote raampartijen aan met name de achterzijde van de woningen zorgen voor voldoende lichtinval, wat zorgt voor een optimale binnen-buitenbeleving. De opties om uw woning te personaliseren zijn talrijk.

VERKOOPPROCEDURE
Verkoop zal geschieden middels inschrijving. Op de website www.parkwijkham.nl kunt u een inschrijfformulier downloaden. Op dit inschrijf formulier kunt u de kavelnummers van uw voorkeur vermelden en kunt u aangeven welke voorwaarden voor een mogelijke aankoop op u van toepassing zijn.
Mocht u interesse hebben in de aankoop van een woning, dan dient het inschrijfformulier uiterlijk dinsdag 10 november 2020 om 17.00 uur door ons retour te zijn ontvangen. Inleveren kan per post (adresseren aan: Mulleners Vastgoed, Postbus 251, 6100 AG ECHT) of per e-mail. Bij verzending per e-mail kunt u er voor kiezen om het handmatig ingevulde formulier te scannen of om de PDF digitaal in te vullen. Het formulier kunt u mailen naar info@parkwijkham.nl onder vermelding van ‘inschrijving Parkwijk ’t Ham’.

WONINGKENMERKEN
De leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte met aan de voorzijde van de woning de open keuken, die u naar eigen smaak kunt inrichten. De hal met berging biedt toegang tot de toiletruimte en de bovenverdieping. Hier vindt u, naast drie slaapkamers, een badkamer met (inloop)douche, 2 wastafels en toilet.

IMPRESSIES
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. De impressies geven u een goed beeld van uw woning, de wijk en de directe omgeving.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}