Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heinsbergerweg 24 Roermond

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Karakteristieke halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers en met ruime tuinberging op een gunstige locatie. Rustige gelegen echter toch nabij het centrum van Roermond en alle voorname voorzieningen en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Kelder met 3 vertrekken (ca. 10.94 * 5.04 m).

BEGANE GROND:
De entree met daaraan gelegen de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer (ca. 5.18 * 3.80 m) met lichte tegelvloer en toegang tot de badkamer. Een open doorgang leidt naar de achterkamer (ca. 4.80 * 4.10 m) met daaraan gelegen het toilet en openslaande deuren naar de tuin. De badkamer (ca. 5.21 * 1.56) is voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en witgoed aansluitingen. Vooraan in de woning is de keuken gelegen (cal 4.60 * 3.33 m) met eveneens een lichte tegelvloer en ruime, hoekopstelling en nette afwerking, uiteraard is voorzien van alle voorname apparatuur.

BUITEN:
De achtertuin is netjes aangelegd en onderhoudsvriendelijk met een ruim terras en een gazon en enige beplanting. Achterin de tuin ligt de ruime berging met twee vertrekken (ca. 8.35 * 7.00 m) welke diverse invullingen kan krijgen. De tuin is eveneens bereikbaar vanaf de voorzijde van het huis, via de met een stevige poort af te sluiten pad naast de woning.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers. De slaapkamers zien er als volgt uit, I (ca. 4.30 * 3.20 m) met houten vloer, II (ca. 3.83 * 3.27 m) met vloerbedekking, III (ca. 3.95 * 191 m) met laminaat en IV (ca. 2.50 * 1.91 m) met vloerbedekking en toegang tot zoldervliering.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vlizotrap bereikbare zoldervliering.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: