Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Professor Dupontstraat 3 Roermond

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Buitenkansje op een gewilde woonlocatie
Tussenliggend woonhuis met mogelijkheden

Professor Dupontstraat is een rustige woonstraat (eenrichtingsverkeer) in de populaire woonwijk “Eigen Haard”. Binnen 10 loopminuten ben je in het centrum van Roermond of in het stadsdeel Maasniel. Voor je dagelijkse boodschappen kun je een paar straten verderop terecht en ook scholen, kinderopvang, sportclubs, het NS-station en alle medische voorzieningen liggen op loopafstand. Dat maakt deze verkeersluwe en karakteristieke woonwijk een hele gewilde plek om te wonen. Dicht bij het centrum van Roermond, maar tegelijkertijd een plek waar kinderen rustig op kunnen groeien. Ook goed om te weten dat op korte afstand de oprit naar de autosnelweg A73 ligt.
En juist in deze wijk is nu een geweldig huis te koop gekomen, waarvan wij zeker weten: “Hier koop je een buitenkansje.”

De Professor Dupontstraat is een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. Je hoeft dus nooit lang te zoeken naar een plekje en slepen met je boodschappen is hier verleden tijd. In dit gebied heb je wel een parkeervergunning nodig maar deze kost slechts 12 euro per maand.

Genoeg over de omgeving, het is de hoogste tijd om meer over het huis te vertellen!
De woning is gebouwd in de jaren ’50 en werd sinds 1978 bewoond door dezelfde eigenaar. De inrichting is sinds die tijd niet veel veranderd en ook de voorzieningen in het huis zijn uit deze tijd. Zo wordt de woning op dit moment niet verwarmd middels een cv maar middels gevelkachels, een cv-installatie voor het hele huis is een must. Datzelfde geldt voor de kozijnen en het aanbrengen van isolatie.
En met wat breekwerk zou je van de woonkamer en dichte keuken een mooi open geheel kunnen maken.

Genoeg te doen dus! Maar als jij daar je hand niet voor omdraait betekent dit ook genoeg kansen om het huis helemaal van nu te maken.

Welkom
Als je de hal van de woning binnenstapt zie dan de mogelijkheden en niet de huidige afwerking. Dan zul je zien dat er een ruime hal is waar de mogelijkheden al beginnen. Onder de hal is de provisiekelder gelegen waar je de proviand kunt opbergen. Het gastentoilet is momenteel tevens de badkamer omdat hier namelijk ook de douche is geplaatst.

Wonen en koken
De woonkamer is van oorsprong een doorzon woonkamer zoals dat gebruikelijk was in de jaren vijftig. In de loop der jaren is de woning aan de achterzijde echter uitgebreid waardoor er nog een extra eetkamer is ontstaan en een extra grote keuken. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling maar zeker nog functioneel. Echter als je toch bezig bent met moderniseren kun je misschien beter alles onderhanden nemen en misschien besluit je dan meteen de keuken en eetkamer samen te trekken en een bijkeuken te realiseren. Dat is namelijk zeker mogelijk.

De serre
De tuinkamer zul je waarschijnlijk afbreken maar ook dit biedt dan weer mogelijkheden. Heb je liever een diepere achtertuin of hou je van lekkere lange zomeravonden en plaats je een mooie overkapping.

De verdieping
Ook op de verdieping zul je de handen uit de mouwen moeten steken. Momenteel is deze verdieping ingedeeld met 1 royale slaapkamer en 2 kleinere slaapkamers. Maar ook hier zijn weer mogelijkheden. Zo zou je de grootste slaapkamer kunnen splitsen en er 2 kamers van maken. De slaapkamer aan de voorzijde is al voorzien van een toilet en een wastafel. Dus de voorzieningen voor een badkamer zijn al aanwezig.

Bergzolder
Via een vlizotrap kom je op de bergzolder. Hier kun je de seizoensgebonden spullen kwijt en de spulletjes die je niet meer gebruikt maar waar je nog geen afscheid van kunt nemen.

Buitenleven
De achtertuin is zeker een van de grote pluspunten van het huis. Je ziet het bijna niet, maar als je de opstallen afbreekt en de tuin leegmaakt, zul je zien dat je een enorme ruimte te wachten staan! De tuin is namelijk maar liefst 15 meter diep. Helemaal fijn is dat je een achteringang kunt creëren want de tuin grenst aan de achterzijde aan een pad. Dus heb je behoefte aan wat rust of zit je graag in het zonnetje? Dan word je hier vast blij van de mogelijkheden. Gelegen op het westen kun je na een dag hard werken heerlijk in de zon tot rust kunt komen. Of in het weekend een bbq-avond met vrienden of familie.

Ben jij die klusser die zijn handen niet omdraait voor het opknappen van een huis dat dat zeker verdient, of ben jij de visionair die in een huis dat is blijven steken in de tijd, een huis van de toekomst kan zien? Dan zien we je heel graag snel bij een bezichtiging op Prof. Dupontstraat 3 in Roermond.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt