Beschikbaar
Prijs op aanvraag
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop De Weerd 92 Roermond

Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Te midden van het uitgestrekte watersportgebied De Maasplassen bieden wij deze BEDRIJFSwoning te koop aan. Oorspronkelijk gebouwd als zijnde 2 woningen in de '70 jaren samengevoegd tot 1 woning. De woning is eenvoudig weer te splitsen en terug te brengen in oorspronkelijke staat.

De woning is gelegen aan de Roermondse Weerd, aan de Maasplassen, 3000 hectare met grote en kleine plassen die gezamenlijk het grootste watersportgebied in Nederland vormen, en dus een waar eldorado zijn voor watersportfans. De mogelijkheden zijn eindeloos: op, in en rond de Maasplassen kunt u zwemmen, roeien, zeilen, surfen, vissen, waterskiën en zelfs wakeboarden. Wilt u met uw eigen boot op pad? In Roermond en het Maasplassengebied heeft u keuze uit vier jachthavens met tal van watersportmogelijkheden en is gelegen op 10 fietsminuten van de historische binnenstad van Roermond. De sfeervolle binnenstad van Roermond is een absolute aanrader. Je kunt hier heerlijk winkelen en flaneren. Een omvangrijk winkel- en horeca-aanbod is geconcentreerd rondom een aantal fraaie pleinen en langs de Roerkade. De grote winkelketens worden afgewisseld met kleine speciaalzaakjes en uiteraard het Designer Outlet.

Impressies van de omgeving vindt u onder foto's.

In de directe omgeving verrijst binnenkort het project "Maasparcje" informatie hierover kunt u vinden op: https://www.funda.nl/nieuwbouw/roermond/project-42418706-maasparcje-roermond/

De woningen zijn als volgt ingedeeld:

De Weerd 90:
Onderkelderd.
Hal met tegelvloer, woonkamer met tegelvloer met natuurstenenvloer en keukenopstand uit 2001 met diverse apparatuur, serre met tegelvloer. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

De Weerd 92:
Onderkelderd.
Hal met tegelvloer, toilet, keuken met tegelvloer en keukenopstand, bijkeuken, woonkamer stucwerk wandafwerking. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer.

Een bezichtiging zal de moeite zeker lonen.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt