Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kasteel Heysterumstraat 18 Roermond

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

STARTERS opgelet, leuke tussenwoning en met respect onderhouden door de huidige bewoner...

Deze traditionele woning is gebouwd in 1984 en toen al goed geïsoleerd, zo is er muur-, vloer- en dakisolatie. Recentelijk zijn grotendeels de kozijnen vernieuwd door kunststof kozijnen met isolerende beglazing en is er in 2018 een nieuwe HR cv-installatie (eigendom, merk Nefit) geïnstalleerd. De prettige woonruimtes en rustige ligging maken dit een mooi geheel. Uw auto parkeren onder uw eigen carport, waardoor u binnenkomt in de ontvangsthal. Hier is plek om uw gasten te ontvangen, garderobe, toilet met fonteintje, meterkast en is toegang tot de sfeervolle eet-/ en woonkamer. De keuken is in hoekopstelling en voorziet o.a. 4-pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, diepvries en koelkast en ligt aan de voorzijde met heerlijk zicht op het speelveld c.q. groenvoorziening. De riante trappenkast is ideaal als voorraad- opslagruimte te gebruiken en hier is toegang tot de kruipruimte.

Op de eerste verdieping treft men drie slaapvertrekken, allen afgewerkt met eigentijdse laminaatvloeren en lichte wanden en plafonds. De deels betegelde badkamer voorziet o.a. in een 2e toilet, vaste wastafel, ligbad met douchewand, radiator en hier bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Middels vlizotrap is de gigantische bergzolder bereikbaar, welke nog in te richting is als extra slaap-/ of hobbykamer door een vaste trap te plaatsen en verder af te werken. Hier bevindt zich eveneens de cv-installatie.

Graag nodigen wij u uit om deze verrassende woning samen te bezichtigingen. Tot binnenkort!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal - opbergkast - meterkast - toiletruimte - L-vormige eet-/woonkamer - trappenkast - keuken - overdekt terras - carport (voorzijde) - fietsenberging en onderhoudsvriendelijke voor-/ en achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met daaraan gelegen een drietal slaapkamers (resp. 7,1 - 10,9 en 12,6m²) en een nette badkamer.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap trap is de zolderverdieping bereikbaar met mogelijkheid plaatsing vaste trap om vierde slaapvertrek te realiseren.

Bijzonderheden:
- Getoonde plattegronden zijn in spiegelbeeld weergegeven;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: