Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Schuttersveld 14 Roggel

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Deze woning laat jou versteld staan zodra je binnenkomt! Een mooi afgewerkt pand met heel veel ruimte en mogelijkheden voor jong en oud. Spreken de foto’s jou aan en is dit jouw droomhuis? Lees gauw verder en neem direct contact met ons op voor een bezichtiging.

Deze 2-onder1-kap-woning ligt in het centrum van Roggel en verschillende voorzieningen liggen op loopafstand.

Bij binnenkomst in de hal bevindt zich het toilet met een fonteintje, de vaste trap naar de eerste verdieping, de toegang woonkamer. Aan de voorzijde is middels de twee openslaande deuren toegang tot de wachtruimte – praktijk en de hobbykamer. De zeer ruime en lichte woonkamer is onderverdeeld en in mooi zit-/speelgedeelte en het eetgedeelte. De super de luxe keuken met spoeleiland en vele gemakken ligt centraal op de begane grond. Het creëert een fijne scheiding tussen het eet- en zitgedeelte. In de keuken heb je nog toegang tot de hobbykamer met witgoedaansluitingen – extra wastafel en grote inbouwkasten wanden en toegang tot de achtertuin. Vanuit het eetgedeelte heb je doormiddel van twee openslaande deuren toegang tot riante tuinkamer met een palletkachel (ter overname) - lichtstraat en een glazen schuifwand met uitzicht op de diepe tuin. Gehele beneden verdieping (m.u.v. van de wachtruimte - praktijk en tuinkamer) is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Dit alles zorgt voor veel ruimte op de begane grond en biedt de woning verschillende mogelijkheden, waardoor het voor vele doelgroepen geschikt is.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapvertrekken, waarvan twee kamers zijn voorzien van een praktische inbouw(kleding)kast. Verder is er nog een badkamer aanwezig met een dubbele wastafel – douche - ligbad en een tweede toilet, welke evenzo is voorzien van vloerverwarming.

De tweede verdieping is ook via een vaste trap bereikbaar. Hier is doormiddel van een fenomenale dakkapel de master bedroom gecreëerd. Deze beschikt over een designer wastafelmeubel met spiegelwand – airco – twee grote dakramen en voorzien van elektrische rolluiken.

Prachtig diepe tuin op ‘t Zuiden heeft een terras gedeelte en voldoende plek voor een leuk speeltoestel of het realiseren van een eigen kinderweide – waterput – verlichting en in de achterzijde een extra overdekt terras en houten tuinhuis voor opslag mocht het hier aan ontbreken.

Wil jij deze parel met eigen ogen bewonderen? Plan een bezichtigingsafspraak via ons telefoonnummer 0475 – 20 20 05 en laat jezelf verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft. Zien we jou binnenkort? Wij kijken ernaar uit.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree – toilet – woonkamer – keuken – bijkeuken – eetkamer – praktijkruimte – hobbyruimte/garage – tuinkamer.

Eerste verdieping:
Drie slaapvertrekken – badkamer met tweede toilet.

Tweede verdieping:
Master bedroom.

Tuin:
Terras – speelruimte – weide voor dieren en overdekt terras met houten tuinhuis.

Bijzonderheden:
- Woning beschikt over een eigen oprit met carport met lichtkoepel;
- De meterkast is in 2010 vernieuwd en beschikt over glasvezel;
- Gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en op de verdieping zijn rolluiken voorzien;
- Er zijn 20 zonnepanelen (eigendom) aanwezig;
- De tweede verdieping is voorzien airco (koeling en verwarming);
- In de tuin is een grondwaterpomp aanwezig;
- De genoemde maatvoeringen zijn circa maten, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden;
- Bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- Termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen één week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt