{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Klein-Haasdal 88 Schimmert

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht

Omschrijving

Landelijk gelegen te renoveren halfvrijstaand woonhuis met diepe tuin. Deze woning wordt u aangeboden door Laura Makelaardij & Advies.

Ligging
De woning is landelijk gelegen in het gehucht “Klein-Haasdal” op korte afstand van Schimmert alwaar voldoende (winkel)voorzieningen en een basisschool gelegen zijn.

Uitvalswegen zoals de A2 en de A79 zijn goed en snel bereikbaar. Tevens zijn er vanuit Schimmert busverbindingen richting Valkenburg, Heerlen en Meerssen.

Typering
Deze halfvrijstaande woning dient geheel gerenoveerd te worden en is daarmee zeer geschikt voor de ervaren klusser. Met een woonoppervlakte van circa 80 m2, twee slaapkamers en een diepe tuin is dit de perfecte woning voor een één- of tweepersoons huishouden.

Algemeen

• Bouwjaar circa 1903
• Perceelgrootte 665 m2
• Inhoud circa 390 m3
• Woonoppervlak circa 80 m2
• Overig inpandig circa 33 m2 (kelder, twee bergingen en zolder)
• Geheel voorzien van houten kozijnen met enkel glas en rolluiken
• C.v.-ketel in eigendom (economisch afgeschreven), warm water via boiler
• Dakbedekking bergingen bestaat uit asbesthoudende golfplaten
• Het perceel is aan de achterzijde toegankelijk via een landweg (Weg van Genoort, bereikbaar vanaf Klein-Haasdal via de Ulestraterweg)
• De bestemming van het perceel is deels ‘wonen’ en deels ‘agrarisch met waarden’
INDELING
Souterrain:
• Provisiekelder (circa 5 m2, stahoogte van 2 m).

Begane grond:
• Entree alwaar de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

• Woonkamer (circa 15 m2) met veel lichtinval via een grote raampartij aan de voorzijde.

• Bergruimte (circa 7 m2) alwaar de standplaats van de boiler en deur naar keldertrap.

• Zitkamer (circa 9 m2), toegankelijk vanuit de entree, en met deur naar de keuken.

• Separate keuken (circa 10 m2) voorzien van een keukenblok.

• Vanuit de keuken is het twee traptreden omhoog naar een portaal. Het portaal heeft een deur naar de zijkant van de woning, een deur naar de tuin en geeft toegang tot de toiletruimte, badkamer en berging.

• Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje en moderne badkamer (circa 2 m2) met inloopdouche en wastafel.

• Vanuit het portaal is het twee traptreden omhoog naar een berging (circa 12 m2).

• De tuin is circa 90 meter diep (vanaf de achtergevel) en circa 6 meter breed. Het perceel is aan de achterzijde toegankelijk via een landweg (Weg van Genoort, bereikbaar vanaf Klein-Haasdal via de Ulestraterweg).

Eerste verdieping:
• Overloop met luik naar de zolderverdieping.

• Twee slaapkamers (resp. circa 12,5 m2 en 6,5 m2).

Tweede verdieping:
• Via vlizotrap te bereiken zolderverdieping. Vanwege de mooie nokhoogte van 2,4 m is deze verdieping geschikt voor de realisatie van een extra (slaap)kamer.
BIJZONDERHEDEN
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door Laura Makelaardij & Advies met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen wij ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie en aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}