Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Oud-valkenburg 52 Schin Op Geul

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Kracht Makelaars biedt aan een halfvrijstaand verrassend ruim gemoderniseerd woonhuis (bouwjaar 1954) met aanbouw aan in Oud-Valkenburg, Schin op Geul.

Indeling: Souterrain: voorraadkelder (circa 8,8 m²)

Begane grond: De hal/entree is voorzien van moderne toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, meterkast en garderobekast.
Vanuit de hal is middels een schuifdeur de moderne en complete keuken en woonkamer met uitbouw bereikbaar.

De moderne keuken met eiland en barretje is uitgerust met een 4-pits inductie kookplaat met downdraft afzuiging (recirculatie), oven, vaatwasser, koelkast en een vrieskast. De uitbouw is gerealiseerd in 2018-2019 en middels een dubbele tuindeur zijn terrassen (deels met overkapping), buitenberging en tuin bereikbaar. Door deze uitbouw is het in de ruime woonkamer (ca.34m2)heerlijk vertoeven met uitzicht op de achtertuin en het mooie Limburgse Heuvelland.

Aansluitend aan de woonkamer is de wasberging gelegen met wasmachine-/wasdrogeraansluiting.

De gehele begane grondvloer is opnieuw opgebouwd met geïsoleerde vloeren (m.u.v. het toilet en hal) in zowel kruipruimte als aanbouw en afgewerkt met laminaatvloeren. Tevens zijn de woningscheidende wanden geheel voorzien van geïsoleerde voorzetwanden.

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn 3 slaapkamers (circa 13,5, 7,5 en 10,5m²) en de badkamer bereikbaar. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, en wasmeubel met dubbele wastafel, toilet en spiegel. Ter hoogte van de overloop is een airco-installatie aangebracht voor de nodige verkoeling of (alternatieve) verwarming.

Bergzolder: De bergzolder is middels een vlizotrap toegankelijk. De zoldervloer is van onderop geïsoleerd. Tevens is op de zolder de CV-ketel gesitueerd (eigendom, Ferroli Ultima 3S, bouwjaar 2010).

Tuin: Aan de voorzijde een prima voortuin met gras en oprit met kiezel welke eveneens toegang biedt tot de ruime achtertuin met terras. De tuin biedt vrij uitzicht over de achterliggende weilanden met fruitbomen en is georiënteerd op het zuidwesten.

Vraagprijs: € 295.000 k.k.
Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk

Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenstemming.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt