Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Nagelbeek 62 Schinnen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

In het rustige gehucht Nagelbeek in de gemeente Schinnen staat deze grotendeels gemoderniseerde boerenwoning, met enorm potentieel. Het huis leent zich ervoor om lekker riant te wonen met een eigen huisweide. Waar nu de herten staan, is natuurlijk ook plek voor een (of meerdere) paard(en) aan huis. De naastgelegen schuur kan aangepast worden, waardoor extra woonruimte (bijvoorbeeld de zogenaamde kangoeroe-woning voor dubbele bewoning) of een B&B ontstaat.

De woning is grotendeels opgeknapt, waarbij er nog genoeg ruimte is voor een eigen touch. Eveneens zijn er al stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo liggen er 26 zonnepanelen op het dak, is in 2015 bijna overal HR++ glas geplaatst en zijn de daken van het woonhuis geïsoleerd. Indien u elektrisch rijdt, dan is de lader reeds aanwezig. In 2021 is er een nieuwe meterkast met 3 fasen geplaatst. In de woonkamer en slaapkamers is airconditioning (voor koelen èn verwarmen) aanwezig en in de woonkamer hangt een beamer in plaats van een tv. Ook is in het gehele huis een Netgear Orbi Mesh netwerk, waardoor u een nog beter WiFi netwerk heeft. Al deze extra's blijven achter. Sterker nog, de verkoper is bereid om de woonboerderij te verkopen inclusief een groot deel van de inboedel.

Ondanks de rustige ligging rijdt u zo op de snelweg richting Maastricht, Eindhoven of Aken. Ook het treinstation van Schinnen is op enkele minuten afstand.

Indeling
Via de royale ontvangsthal, met aangrenzend het gastentoilet en de meterkast, gaat u naar de eerste verdieping, de woonkamer en de keuken. De sfeervolle woonkamer met houtkachel en een fraai raam aan de voorzijde is maar liefst circa 11,20m x 5,13m groot. De riante leefkeuken (circa 10,75m x 3,35m) is ingericht met een luxe inbouwkeuken, voorzien van de gewenste apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een aparte oven en aparte magnetron, een bordenwarmer, een koel/vriescombinatie, een afwasmachine op hoogte en een shredder in de RVS spoelbak met zogenaamde douche kraan. Ook staat er in de keuken een houtkachel. Via de keuken heeft u toegang tot de gewelfde kelder (circa 5,00m x 3,20m). Vanuit zowel de woonkamer als de keuken is via openslaande deuren toegang tot het privacyrijke terras. Op de begane grond zijn eveneens een slaapkamer van circa 4,70m x 4,40m met zicht op het terras en een badkamer (circa 3,50m x 2,35m), die is ingericht met douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting.

Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, de tweede badkamer en de bergzolder. De slaapkamers met hoge plafonds zijn circa 4,66m x 3,32m, 4,25m x 3,32m en 6,50m x 3,40 groot. De badkamer is ingericht met douche, wastafel en toilet. Vanuit de grootste slaapkamer is toegang tot de bergzolder van ongeveer (9,65m x 5,31m).

Naast de woning zijn vanuit de tuin twee bergingen en de schuur/ garage bereikbaar. De bergingen meten circa 3,40m x 5,55m en 3,40m x 3,25m. De schuur/ garage is circa 8,50m x 6,25m groot. Boven deze ruimte is nog een extra ruimte, bereikbaar via vaste trap, die voor meerdere doeleinden gereed kan worden gemaakt.

Het perceel van bijna 4000m² bestaat uit twee delen: een terras aan het woonhuis waar u geniet na een dag hard werken en het weidegedeelte. Het zeer ruime terras is bestraat en biedt u de privacy, die u wenst. Er is een overkapping met infrarood verwarming, maar ook functionele ruimtes, zoals een hondenhok/ opslaghok. Naast het terras zijn de grote schuur/ garage en de twee bergingen; allemaal met vele mogelijkheden. De wei met (fruit)bomen (o.a. appels, peren, kersen, pruimen en walnoten) en een stal ligt iets hoger. Verder is er nog een kleine opslag stal. De wei is volledig omheind met een circa 1,80-2,00m hoge afzetting. Boven in de wei is een klein bosje, alwaar ook een ruime boomhut is.

Naast het huis is een elektrisch bedienbare poort met toegang tot het zijperceel met een tuinkas en met een mogelijkheid voor een moestuin. Hier staat ook een overkapping voor o.a. fietsen en hout. En er is genoeg ruimte om bijvoorbeeld te parkeren of een caravan/camper/aanhanger neer te zetten. Hier is ook toegang tot de wei.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt